Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time In Pocket Barcelona número 3
Time Out Barcelona

Els 3 articles més interactius de la 3a edició del Time In Pocket!

‘Art a terra’, així obrim el tercer número de la revista en format Mobile i afrontem la tercera setmana de confinament amb energia i bones vibres

Publicitat

Ja fa més de dues setmanes que estem tancats a casa i, ara que no podem anar enlloc, comencem a valorar tot allò que donàvem per sentat, les coses més habituals recuperen el seu valor. En aquest número del Time In Pocket, entre altres coses, volem retre homenatge a la rajola hidràulica, orgull i passió barcelonina! A més, us recordem que teniu a les vostres mans, bé, als vostres mòbils, la versió pocket de la revista, que presenta un munt d’avantatges i us facilita l’experiència i la lectura… per això, aquí us deixem tres dels articles més interactius de la setmana, feu-hi una ullada!

Idees per estar en forma
Foto: Shutterstock

Idees per estar en forma

Durant aquests dies és molt important mantenir el cos actiu, i la ment tranquil·la! En l’apartat de ‘coses per fer’ us deixem quatre idees per seguir en forma durant el confinament, tant física com mentalment. Des dels exercicis més bàsics d’estiraments proposats pel Col·legi de Fisioterapeutes, apps per seguir fent ‘workout’ des de casa, fins a sessions virtuals amb la reina del ‘gym’ o classes de ioga en directe de la mà de professionals… totes i cada una de les propostes tenen l’opció de redirigir-vos a la pàgina web en qüestió, perquè tingueu a cop de ‘click’ cada activitat!

Teatre sense teatres
Fot: Ros Ribas

Teatre sense teatres

I com portem el ‘mono’ de teatre? Sabem que es troba a faltar, per això, aquesta setmana us donem a conèixer diverses iniciatives i plataformes que ens apropen el teatre des de la pantalla. Sabem que no és el seu mitjà natural però, per aquells que necessitin la seva dosis setmanal d’aquest estimat art, us agradarà saber que existeixen alternatives digitals. I, és clar, podreu accedir a aquestes plataformes des del mateix article de la revista pocket!

Publicitat
Tallar i enganxar sense por
Foto: Time Out

Tallar i enganxar sense por

Sabem que molts de vosaltres esteu aprofitant el confinament per treure la vena més artística, si és així i esteu a la recerca de noves idees, no us perdeu la secció d’art d’aquesta edició! En aquesta ocasió, ens centrem en l’art del collage i en diversos artistes que el practiquen i ens animem a fer-ho: Març Rabal, Silvia García Camps, La Boli i Max-o-matic. Visiteu els seus perfils i envolteu-vos d’aquest art!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat