Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els 5 concerts del cicle Philip Glass al Palau de la Música Catalana

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Philip Glass
Philip Glass

Els 5 concerts del cicle Philip Glass al Palau de la Música Catalana

Us presentem els concerts imperdibles d’aquest cicle que organitza el Palau de la Música Catalana per retre homenatge a l’obra del compositor minimalista

Per Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Advertising

El gran referent del minimalisme americà, Philip Glass, arriba a Barcelona de la mà de diversos intèrprets per reviure gran part de la seva espectacular obra. Amb un concert inaugural al gener i una sèrie de concerts al maig, les parets del Palau faran ressonar l’essència de Glass amb un recorregut de concerts d’orgue, piano, cambra i òpera.

 

Podeu fer-vos amb l'abonament dels 5 concerts aquí.

 

Víkingur Ólafsson

Víkingur Ólafsson interpreta Philip Glass

El virtuós pianista islandès ha estat influenciat per l’essència de Glass des de ben petit i ara arriba al Palau per interpretar dues de les seves obres més referents. En una vetllada de delicadesa i música, Ólafsson delectarà amb Opening i una selecció d’Études.

 

En podeu escoltar un tastet aquí.

Iveta Apkalna

Iveta Apkalna interpreta Bach i Glass

L’organista titular de la Filarmònica de l’Elba s’apoderarà de l’orgue de l’auditori modernista i oferirà una actuació única: un diàleg entre Johann Sebastian Bach i Philip Glass a través d’algunes de les seves obres més representatives. Un autèntic diàleg entre Barroc i avantguardisme  on es podran trobar obres mestres com la Tocata i fuga, Music in contrary motion o Dansa núm. 4 de Glass.

Advertising
Philip Glass
Photograph: Johansen Krause

Philip Glass i Orfeó Català

Philip Glass i l’Orfeó Català pujaran de la mà a l’escenari per fer d’aquesta vetllada una cita històrica. El compositor americà interpretarà les seves peces de piano juntament amb Maki Namekawa i Anton Batagov, i posteriorment, acompanyat del cor català, tocarà la clàssica i impactant Vessels, banda sonora de la pel·lícula experimental Koyaanisqatsi.

Suzanne Vega

Suzanne Vega & Collegium Vocale Gent interpreten 'Einstein on the beach'

La cantant americana i el conjunt coral presentaran Einstein on the beach, la primera òpera de Glass, estrenada el 1976 al Festival d’Avinyó. Amb una mètrica constant i estructures simples, aquesta òpera experimental va suposar un punt d’inflexió en la trajectòria musical de Glass i és considerada una de les òperes més impactants del darrer quart del segle XX. Degut a la seva llarga duració, estarà permès entrar i sortir de la sala.

Advertising
Francesc Prat

BCN216 i Francesc Prat interpreten Guix i Glass

BCN216 i el seu director Francesc Prat oferiran una selecció d’obres del repertori de Josep Maria Guix, com Stella o Vent del capvespre, juntament amb les peces Orbit i Quartet núm. 3 de Glass. La veu de la natura i els gestos simples de  Guix es fusionaran a la perfecció amb el minimalisme que impera en Glass.

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising