Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Philip Glass
Philip Glass

Els 5 concerts del cicle Philip Glass al Palau de la Música Catalana

Us presentem els concerts imperdibles d’aquest cicle que organitza el Palau de la Música Catalana per retre homenatge a l’obra del compositor minimalista

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

El gran referent del minimalisme americà, Philip Glass, arriba a Barcelona de la mà de diversos intèrprets per reviure gran part de la seva espectacular obra. Amb un concert inaugural al gener i una sèrie de concerts al maig, les parets del Palau faran ressonar l’essència de Glass amb un recorregut de concerts d’orgue, piano, cambra i òpera.

Podeu fer-vos amb l'abonament dels 5 concerts aquí.

Víkingur Ólafsson interpreta Philip Glass

El virtuós pianista islandès ha estat influenciat per l’essència de Glass des de ben petit i ara arriba al Palau per interpretar dues de les seves obres més referents. En una vetllada de delicadesa i música, Ólafsson delectarà amb Opening i una selecció d’Études.

 

En podeu escoltar un tastet aquí.

Iveta Apkalna interpreta Bach i Glass

L’organista titular de la Filarmònica de l’Elba s’apoderarà de l’orgue de l’auditori modernista i oferirà una actuació única: un diàleg entre Johann Sebastian Bach i Philip Glass a través d’algunes de les seves obres més representatives. Un autèntic diàleg entre Barroc i avantguardisme  on es podran trobar obres mestres com la Tocata i fuga, Music in contrary motion o Dansa núm. 4 de Glass.

Publicitat

Philip Glass i l’Orfeó Català pujaran de la mà a l’escenari per fer d’aquesta vetllada una cita històrica. El compositor americà interpretarà les seves peces de piano juntament amb Maki Namekawa i Anton Batagov, i posteriorment, acompanyat del cor català, tocarà la clàssica i impactant Vessels, banda sonora de la pel·lícula experimental Koyaanisqatsi.

Suzanne Vega & Collegium Vocale Gent interpreten 'Einstein on the beach'

La cantant americana i el conjunt coral presentaran Einstein on the beach, la primera òpera de Glass, estrenada el 1976 al Festival d’Avinyó. Amb una mètrica constant i estructures simples, aquesta òpera experimental va suposar un punt d’inflexió en la trajectòria musical de Glass i és considerada una de les òperes més impactants del darrer quart del segle XX. Degut a la seva llarga duració, estarà permès entrar i sortir de la sala.

Publicitat
BCN216 i Francesc Prat interpreten Guix i Glass

BCN216 i el seu director Francesc Prat oferiran una selecció d’obres del repertori de Josep Maria Guix, com Stella o Vent del capvespre, juntament amb les peces Orbit i Quartet núm. 3 de Glass. La veu de la natura i els gestos simples de  Guix es fusionaran a la perfecció amb el minimalisme que impera en Glass.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat