Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els més creatius de la ciutat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

'Estiu 1993' dirigida per Carla Simón
'Estiu 1993' dirigida per Carla Simón

Els més creatius de la ciutat

Els Premis Time Out reconeixen el millor que li ha passat a Barcelona aquest any. Ajuda’ns a premiar els artistes i les obres més creatives del 2017

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

Barcelona bull de creativitat i bones idees, i aquest 2017 hem volgut reconèixer tres persones que han estimulat el nostre cervell, la nostra oïda i els nostres ulls. El primer és Ivan Morales, actor, director i dramaturg, que ha aconseguit superar la certa clandestinitat de l'indie teatral amb la direcció d'escena de dues propostes teatrals que han sacsejat la cartellera: 'Wasted' i 'La calavera de Connemara'. Carlos Zanón acaba de publicar 'Taxi', una de les millors novel·les sobre Barcelona que s'han escrit en el que fa que va començar el segle XXI. Ens sobren els motius per nominar-lo. Finalment, hem volgut reconèixer la feina de Núria Graham que ens ha meravellat amb el seu magnífic disc 'Does it ring the bell': ens ha de donar tantes alegries, encara...

En la categoria d'obra hem destacat 'Estiu 1993', l'òpera prima de la barcelonina Carla Simón que ha estat la gran sorpresa del cine català d'aquest any. Oriol Broggi ens ha fascinat amb la seva versió de 'Bodas de sangre' a la Biblioteca de Catalunya, un dels fenòmens de la temporada gràcies a una Clara Segura i a una Nora Navas que despullaven la tragèdia de Lorca. No ens hem volgut oblidar de Rosalía, que ha esdevingut la revelació musical de l'any gràcies al disc 'Los Ángeles' en què, acompanyada i produïda per Refree s'ha fet seus 'cantes' amb solera.

Recordeu que fins el 30 de novembre podeu votar al web i escollir quins són els vostres preferits del 2017: un any més els Premis Time Out els decidim entre tots. Enguany, els premis compten amb la col·laboració de Ballantine’s i Holaluz que ajuden a que siguin més grans, rellevants i exitosos.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising