Una festa memorable
Acompanya'ns en aquest recorregut per alguns dels grans moments de la festa d'entrega dels Premis Time Out d'enguany.
Hem preparat una foto-galeria amb les imatges més significatives i divertides de la festa que vam celebrar el passat 16 de desembre a l'espai Utopia 126 del Poblenou. Mira que xules!
Acompanya'ns en aquest recorregut per alguns dels grans moments de la festa d'entrega dels Premis Time Out d'enguany.
Vam celebrar la gran festa d'entrega dels Premis a Utopia 126 del Poblenou, un espai polivalent obert a la cultura, on ens vam sentir de luxe!
Un dels nostres grans patrocinadors va ser Ballantine's, que es va encarregar de preparar uns còctels molt especials per a l'ocasió!
Un dels nostres racons preferits va ser el d'Holaluz, on vam fer unes fotos molt originals i divertides.
També vam tenir l'ocasió de provar les confortables cadires de Kavehome. Tot un descobriment!
Beefeater no es va voler perdre aquest aperitiu i ens va delectar amb els seus combinats.
Els amants de la sangria vam gaudir de valent gràcies a Lolea.
Sephora es va encarregar de que estiguéssim ben guapos i guapes!
Vam aprofitar l'ocasió per degustar alguna de les grans apostes dels vins Torres.
Els pintxos van córrer a càrrec de Bilbao Berria
La gastronomia peruana també va estar present a la festa de la mà del restaurant Totora amb aquest deliciós ceviche.
Vam fer passar la set amb una Moritz ben fresqueta, a escollir entre la Clàssica, l'Epidor i l'Aigua de Moritz
Vam comptar amb l'actriu i 'showgirl' Agnès Busquets com a presentadora dels Premis.
El primer en prendre la paraula va ser el nostre CEO, Eduard Voltas.
La directora de Time Out Barcelona, María José Gómez, també va dedicar unes paraules als convidats.
El gran premi honorífic va ser per a l'artista Lita Cabellut. En el seu nom, va recollir el premi la Natàlia Chocarro, cap de premsa de la Fundació Vila Casas.
El nostre crític gastronòmic de capçalera, Ricard Martín, va ser l'encarregat d'entregar els Premis a Millor Bar, Restaurant i Plat.
Entre tots vosaltres vàreu decidir que el Mala Hierba aconseguís el Premi a Millor Restaurant.
I el Premi al Millor Plat va ser per a la fideuà de trompetes de la mort de Can Ros.
Qui no ha estat alguna vegada al Bar Leo? Pràcticament tots els convidats a la festa hi havien estat. Va ser el guanyador a millor bar!
La cap de redacció de Time Out Barcelona, Marta Salicrú, va entregar els Premis a Millor Creador, Obra i Club de Festa
La jove cantautora Núria Graham es va alçar amb el Premi a la Millor Creadora.
El Premi a la Millor Obra va ser per 'Los Ángeles' de la cantaora Rosalía. En el seu nom va recollir el premi el cantautor Nacho Umbert.
Amb els vostres vots vàreu decidir que el Sidecar s'alcés amb el Premi a Millor Club de Festa de Barcelona.
El redactor de Time Out Josep Lambies va entregar el Premi a Millor Iniciativa Ciutadana a 'Casa nostra, casa vostra', que va néixer per defensar els drets dels refugiats i les persones migrades.
La directora de màrqueting d'Holaluz, Oihana Parera, va ser l'encarregada d'entregar el Premi Holaluz al Millor Projecte Innovador, que va ser per al Museu d'Art Urbà de la Nau Bostik.
Precisament els artistes de la Nau Bostik són els autors del fantàstic mural de Time Out, que van pintar in situ durant la Festa.
I després de l'entrega de premis vam poder gaudir amb la música de la Núria Graham. Un privilegi!
En el moment de les postres vam poder tastar els espectaculars gelats de Nitrogenie!
I vam al·lucinar amb la selecció de pastissos d'OMA Bistró. Heu vist quina pinta?
Va ser una ocasió fantàstica per brindar per la cultura, la gastronomia i les bones idees.
A la festa no hi van faltar alguns dels nostres lectors més fidels. És gràcies a tots vosaltres que hem arribat fins aquí!
Ens encanta aquesta foto de família de tots els guanyadors dels Premis Time Out Barcelona!
I acabem amb la foto de família del gran equip de Time Out Barcelona. Fins l'any que ve!
Discover Time Out original video