Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Els millors vermuts catalans del 2015
Els primers Premis Vinari dels Vermuts 2015 han triat els vermuts fets a casa nostra. Aquests son els premiats
Quan a l'edició dels premis Vinari dels Vins Catalans del 2014 es va incloure un premi pel millor vermut, ja es veia que això no acabaria aquí. I així va ser: aquest 2015 s'ha celebrat el primer concurs de vermuts catalans. Aquesta és una aposta de VADEVI.cat, amb el suport de l'Ajuntament de Reus, que promociona l'elaboració de vermuts de qualitat a Catalunya. Aquest vi aromatitzat amb herbes (i que normalment es beu acompanyat d'alguna coseta per picar) va guanyant dia a dia més reputació i fins i tot es pot trobar com a beguda principal dins els còctels més sofisticats.
Aquesta primera edició comptava amb tres categories que van ser: la categoria de vermuts blancs, daurats i taronges; la de vermuts negres, i per acabar la de vermuts negres reserva. El jurat es va formar per enòlegs, sommeliers, bàrmans, periodistes especialitzats i persones del sector vermutaire. Entre d'altres hi van participar: l'enòleg de Codorníu durant més de 40 anys, Lluís Ràfols; la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers de Tarragona, Anna Casabona; i la sommelier de La Cuina del Guinardó i premi Nas d'Or 2011, Montse Velasco.