Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els oblidats: degustacions de cuina marinera

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

El Museu Marítim de Barcelona proposa descobrir espècies de peixos poc habituals en la nostra cuina en un cicle de sopars organitzats al Norai, el restaurant de l'equipament. Es recuperaran receptes de la cuina marinera dels pescadors, que sí que són coneixedors del valor culinari d’aquestes espècies.

Les raons perquè aquests peixos i fruits de mar sovint no es troben al mercat són molt diverses. En alguns casos, no se'n pesca un volum suficient perquè es pugui abastir una gran demanda de peix. De vegades es tracta de peixos difícils de netejar, o d'entrada els rebutgem perquè contenen espines. Qui ha tastat mai la moixina, la bròtola, l'esparrall i tants altres oblidats? El primer peix anònim recuperat serà la bròtola: el seu sabor és semblant al del lluç, i consumida ben fresca és d’una gran digestibilitat i d’un gust suau i agradós.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà