Els Vermuts del Pulitzer

Què fer

Time Out diu

Mentre a l'estiu les terrasses dels hotels de la ciutat s'obren, com si fossin un jardí en plena floració, amb l'arribada de la tardor i l'hivern hem de patir un mal generalitzat: s'ha acabat el bròquil, les terrasses tanquen. Però dintre d'aquest desert encara queden oasis. Un d'ells és l'hotel Pulitzer.
Imagineu l'estampa, un diumenge de novembre, amb solet, llegint la premsa del dia i mentre ompliu la panxa amb les tapes clàssiques que tant ens agraden com llaunes Espinaler, olives de la Boqueria i les braves i l'ensaladilla Don Marisco, les dues especialitats del Pulitzer. I aquesta temporada, a més, amplien l'oferta amb plats per compartir com hummus o nachos amb guacamole així com entrepans gurmet.
També tenen un espai per a la canalla amb llibre i joguines i un vermut fet a la seva mida amb patates fregides, olives (sense os) i un suc o un refresc sense gas per 4 euros.

Dissabte 7 de novembre, en col·laboració amb el festival In-Edit, la sessió anirà a càrrec de Julien Temple, director de cinema i vinculat a llegendes de la música com The Sex Pistols, The Clash, The Kinks, The Rolling Stones, David Bowie o Depeche Mode.


Després de punxar a l'Ocaña, el Harlem Club, el Marula, el Diobar al Berlin Cafe de Madrid o al JazzReFound italià, EndaBeat DJ arriba a la terrassa del Pulitzer dg. 8 carregat amb la seva col·lecció de vinils de jazz, soul, funk i música de ball electrònica.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers