Samantha Hudson
Foto: César R. Domínguez / Embassa'tSamantha Hudson
  • Què fer, Festivals

Embassa't 2024

Antònia Font, Mushkaa, Guillem Gisbert i Samantha Hudson encapçalen l'Embassa't 2024

Clara Clemente
Publicitat

Time Out diu

Els amants de la música alternativa i emergent tenen una cita amb l'Embassat 2024 que aquest any presenta un cartell molt divers que va de la música urbana en català fins a sons que mesclen l'electrònica i el folklore. El festival tindrà lloc del 16 al 19 de maig al Parc Catalunya de Sabadell.

L'esdeveniment oferirà una barreja d'actuacions de nous talents i artistes de llarga trajectòria, amb músics de referència com Antònia Font, que oferiran el concert inaugural el dijous 16 de maig i, durant el cap de setmana, també passaran pels escenaris del festival grans artistes de renom com Guillem Gisbert, Mushkaa, Flashy Ice Cream, Cala Vento, Marala, Rusowsky, Ralphie Choo, Claraguilar, Dalila i Maria Hein. 

A més, l'Embassat 2024 ha apostat per DJS que punxen música molt diferent entre si: Mareo, especialitzat en 'bakalao espanyol o changa-tuki venezolano' i DJ AlVVAamb ritmes percussius i soundsystem són alguns d'ells. També hi haurà novetats, com la presència de l'activista queer Samantha Hudson, qui presentarà el seu últim treball 'AOVE Black Label'.

Aquesta setzena edició també celebrarà, el diumenge 9 de juny, el Petit Embassa't, una jornada dedicada als més petits de la família amb l'actuació de El Pot Petit amb la Black Music Big Band.

Les entrades ja estan disponibles i es poden triar entre diferents abonaments des dels 49 €.

Trobaràs molta més música en directe a la nostra pàgina de festivals a Barcelona i Catalunya el 2024 i a les nostres llistes de millors concerts del mes i de la temporada.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.embassat.com
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà