Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Emergència! Dissenys contra la covid-19

Emergència! Dissenys contra la covid-19

Què fer, Exposicions Museu del Disseny de Barcelona , El Parc i la Llacuna del Poblenou dimarts 1 desembre 2020 - diumenge 10 gener 2021
Gracia Mask
Museu del Disseny de Barcelona

Time Out diu

Hauríeu pensat mai que el disseny pot salvar vides? Doncs això s'ha demostrat durant la pandèmia contra la Covid-19. Voleu descobrir com? Seguiu llegint!

A l'exposició 'Emergència! Dissenys contra la COVID-19' podreu descobrir com el disseny ha ajudat a salvar vides des dels àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica. Del 13 de novembre al 10 de gener de 2021 podreu accedir gratuïtament al Museu del Disseny de Barcelona per observar més de 40 iniciatives sorgides tant de l'àmbit públic com privat que han donat resposta a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la Covid-19.

I és que en temps d'emergència sanitària, el disseny ha demostrat servir com a solució als nous problemes que han anat sorgint de manera espontània i incontrolable. Així hem pogut veure mascaretes, bates i respiradors que la comunitat creativa ha aportat a la societat, en un moment de grans dificultats per atendre la demanda sociosanitària. No us perdeu aquesta visita!

Per Time Out en col·laboració amb Museu del Disseny de Barcelona

Detalls

Lloc de la ubicació Museu del Disseny de Barcelona
Web del lloc www.museudeldisseny.cat
Telèfon de la ubicació 93 256 68 00
Adreça Edifici Disseny Hub Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38
Barcelona
08018
Transport Glòries (M: L1)
Preu Gratuït

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies