Emergència! Dissenys contra la covid-19

Què fer, Exposicions
Gracia Mask
Museu del Disseny de Barcelona

Time Out diu

Hauríeu pensat mai que el disseny pot salvar vides? Doncs això s'ha demostrat durant la pandèmia contra la Covid-19. Voleu descobrir com? Seguiu llegint!

A l'exposició 'Emergència! Dissenys contra la COVID-19' podreu descobrir com el disseny ha ajudat a salvar vides des dels àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica. Del 13 de novembre al 10 de gener de 2021 podreu accedir gratuïtament al Museu del Disseny de Barcelona per observar més de 40 iniciatives sorgides tant de l'àmbit públic com privat que han donat resposta a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la Covid-19.

I és que en temps d'emergència sanitària, el disseny ha demostrat servir com a solució als nous problemes que han anat sorgint de manera espontània i incontrolable. Així hem pogut veure mascaretes, bates i respiradors que la comunitat creativa ha aportat a la societat, en un moment de grans dificultats per atendre la demanda sociosanitària. No us perdeu aquesta visita!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers