Encants Wars III

Què fer Gratis

Time Out diu

Les tropes de l'imperi ocuparan els Encants per tercer any del 14 al 19 de novembre en una nova edició de The Encants Wars, que per primer cop incorpora la participació d'associacions d'aficionats a Star Wars de tot l’Estat en una convocatòria organitzada pels comerciants dels Encants. 
 
El poder de la força i el costat fosc s'instal·laran als Encants en una trobada que inclou activitats per a tots els públics els dies de mercat (dilluns, dimecres, divendres i dissabte); com una exposició de figures i maquetes relacionades amb la pel·lícula i principalment amb la primera trilogia, situada a la sala d’activitats polivalents del mercat; de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Divendres hi haurà una xerrada divendres en què s’explicarà com fabricar un 'sabre-làser' i es farà un sorteig d'una rèplica de DL44, l’arma que porta el personatge de Han Solo. 
 
La desfilada tindrà lloc el dissabte 19 de 16.30 a 17.30 h, on una seixantena de participants vestits de soldats de les tropes imperials i comandats per Darth Vader,  recorreran els carrers de Castillejos, Casp i Meridiana per acabar a l’interior del mercat, en grupets de 3 o 4 persones. Un cop finalitzada la desfilada hi haurà sessió de fotos amb els protagonistes i un concurs de cosplay.
 
Per agafar forces podeu fer un mos a la ruta de tapes que hi trobareu a l’espai Street Food.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers