EP (Extended Performance)

Què fer

Time Out diu

En aquesta tercera edició d’EP (Extended Performance) es mostrarà el treball de tres companyies en residència a La Central del Circ i presentaran, en una mateixa nit, la peça de 20 minuts en la que estan treballant. L’EP neix amb l’objectiu de donar visibilitat a espectacles no acabats i en procés de creació, un moment molt íntim dels creadors al que habitualment no hi té accés l’espectador.

La mostra vol donar la possibilitat al públic d’apropar-se en profunditat al treball de les companyies residents de La Central del Circ. Una oportunitat per poder presentar en condicions tècniques òptimes una part o la totalitat de la seva creació. La Central del Circ és un espai tancat al públic general, però alguns cops l’any obre les seves portes perquè tot el públic pugui conèixer de primera mà projectes que s’estan gestant a la casa o per veure de prop processos creatius presentats en diferents formats.

En aquesta tercera edició d’EP es presentaran 'Pulso', projecte de creació 2016-17 de la companyia Atempo Circ i Marasma Zibra que neix de la trobada del circ i la música en directe; 'Praxis', de la companyia Estropicio, procés de coneixement a través de l’acció, l’acció deixa de ser un mitjà per arribar a l’objectiu transformant-se en la seva pròpia finalitat i 'Quasar', de Systeme 47, que narra la història de dos personatges que, en un univers fora del temps, intenten afrontar les seves realitats. A través de la manipulació d’objectes, s’uneixen per construir la més efímera de les arquitectures, un castell de cartes.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers