És_Festival

Què fer

Time Out diu

Festival creatiu dedicat a la promoció de les noves propostes del panorama català i peninsular en música, disseny, art, fotografia, moda, audiovisuals i tallers. El festival tindrà una durada d'un mes (del 2 al 31 d'octubre) i es realitzarà entre els dos espais de què disposa la botiga de moda Colmillo de Morsa al barri de Gràcia i el Born.

A les exposicions d'il·lustració podreu descobrir l'estil personalíssim d'Elena Éper, María Herreros i Coco Escribano; també s'exhibiran els treballs de Mikel Pascal (a partir del 9 d'octubre), i les fotografies d'Ernesto Sampons, Christian Colomer, Mar Ordonez i Eskenazicursiva (a partir del 16).

El programa del festival té una part lúdica-formativa per aprendre a fer anar l'agulla màgica (ds. 3), i les tècniques de transferència gràfica (ds. 10), segells (dg. 11) i brodat mexicà (ds. 24).

La fira d'autoedició (ds. 17), els concerts a càrrec de grups com Sun color, Noko Wai, Hal9000 i Dublabi i les sessions de vermut de diumenge completen el programa de la primera edició del festival.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers