Escaperoom i visites gastronòmiques a Mercabarna

La ciutat alimentària proposa visites insòlites (algunes amb escaperoom!) que combinen recorreguts per les seves instal·lacions, tallers gastronòmics i molts misteris!

Publicitat

A Barcelona hi ha molts espais que funcionen les 24 hores del dia, però només un ens garanteix l'aprovisionament d'aliments frescos. Sabeu de quin parlem? La resposta correcta és Mercabarna, un recinte que concentra més de 700 empreses especialitzades en la distribució, elaboració, importació i exportació d'aliments. 

L'heu encertat? Doncs prepareu-vos perquè a partir d'ara Mercabarna, un lloc boig i fascinant alhora, organitza visites insòlites i ben divertides que us permetran descobrir les seves entranyes a partir d'un joc de pistes, un taller de cuina i un passeig per aquest gran mercat. Mentrestant, també podreu presenciar d'on venen els aliments frescos que acaben a les vostres cases i als restaurants de la ciutat. No passa res si no sou uns experts dels fogons perquè als tallers gastronòmics fareu receptes ben fàcils que podreu posar en pràctica a casa. A més, us donaran trucs per aprofitar al màxim els aliments i, el més important, omplireu la panxa amb les delicioses creacions culinàries que elaborareu amb productes de temporada.

Teniu ganes de descobrir més coses sobre aquesta ciutat que ens alimenta? Trieu la vostra visita! Us hi podeu apuntar enviant un correu a visitesinsolites@mercabarna.com, trucant al 619 068 347 o a través de la pàgina web de les Visites Insòlites.

Visita nocturna al mercat del peix 'Enigma Omega-3'

El 8 de novembre es farà una visita que començarà a mitjanit, quan tot és fosc i la ciutat s'omple d'enigmes.

Gaudireu i aprendreu amb un taller gastronòmic on els principals protagonistes seran el peix i el marisc. Doneu-ho tot als fogons, que després podreu menjar tot el que hagueu cuinat!

A la 1:30 h us esperarà un 'escaperoom' d'allò més intrigant al Centre Interactiu del Peix. No badeu ni un moment, que els misteris no es resolen sols!

I, per acabar, recorrereu el Mercat Central del Peix en plena activitat.

- Horari: de 23:45 a 3:45h. 

- Preu: 45€/persona (inclou transport d’anada i tornada des de plaça Catalunya)

Visita de matinada al mercat de peix 'Navegant entre enigmes'

Comenceu els dissabtes 16 de novembre i 14 de desembre ben d'hora i d'una manera diferent!

Amb 'Navegant entre enigmes' us endinsareu al Mercat Central del Peix per descobrir com funciona el principal majorista de Barcelona, un gran desconegut per a bona part de la ciutadania.

Durant la visita, haureu de fer servir el vostre enginy per resoldre els enigmes de l''escaperoom'. Si aconseguiu sortir-ne,  podreu participar al taller de cuina i degustació de productes de mar portats directament del mercat central. Bon profit!

- Horari: de 5:20 a 8:30h. 

- Preu: 40€/persona. 

Publicitat

Visita diürna al mercat de fruita

Els dimecres 6 i 13 de novembre, i l'11 de desembre és l'hora de descobrir com serà l’alimentació del futur!

El mercat majorista de fruites i hortalisses més important d’Europa és a Barcelona i ara teniu l'oportunitat d'explorar-lo des de dins. Després d'una recepció i benvinguda al Vestíbul del Centre Directiu de Mercabarna a les 10.30 h, la visita continuarà amb una explicació sobre l'activitat i la importància d'aquest recinte. Atents, que començarà el joc! 

A continuació, visitareu el Mercat Central de Fruites i Hortalisses i participareu al taller de cuina centrat en aquests aliments. Aquí aprendreu a preparar receptes d'aprofitament amb productes de temporada. Arremangueu-vos!

- Horari: de 10:30 a 13:30h.

- Preu: 30€/persona. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat