Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escuma d’octubre

El mes de la birra se celebra al Palo Alto amb un festival de birra artesana, teca i música: el Moritz Okto-beer Fest

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

L’octubre no és el mes més cruel, per sort: és el mes de la cervesa! Enguany, Moritz transforma la tradicional festa d’origen bavarès –sinònim de salsitxes i cervesa– en el Moritz Okto-beer Fest: una celebració al Palo Market Fest de l’auge de la cervesa artesana, la música, el disseny i el millor menjar de carrer el dissabte 20 i el diumenge 21 d’octubre.

Moritz dona l’oportunitat de poder descobrir les millors artesanes de Catalunya: la fermentació de la Rosita, els matisos de la Barna Brew, l’aroma de la Guineu, l’alta fermentació de la Cervesa del Montseny, el fort caràcter de l’Espiga i la frescor de la Birra 08. I aquesta vegada, a l’estand de Moritz podrem gaudir, a més, de l’Original, de l’Epidor, del gust refrescant de la 0,0, del toc cítric de la Radler i del torrat generós de la RedIpa, així com de l’alemanya Grevensteiner.

La música és un element essencial: destaca la força del soul de The Secret Investment, amb la veu entre serena i torrencial de la carismàtica Tonia Richardson, i el folk-blues reposat de David Phillips. I per remenar el cul, els DJ Zonzo, Vorginie, Rumbler & Daddy Panda i Doza punxaran qualsevol gènere ballable. El menjar passa per una tria de fast food vegà de La TecaVan, l’esfèrica i sorprenent cuina d’A Tu Bola de la xef Shitra Ben Shitrit–que fusiona la tradició marroquina amb diverses cuines del món– i La Cachapera, street food veneçolà. I el factor alcoòlic pujarà amb les sorprenents joies de La Cabellera de Berenice (inspirades en la mitologia i allò medieval), entre d’altres. 

Moritz Okto-beer Fest. Palo Alto. Ds. 20 i dg 21. D'11 a 21 h. 3-4 €.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat