Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Escuma d’octubre

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Escuma d’octubre

El mes de la birra se celebra al Palo Alto amb un festival de birra artesana, teca i música: el Moritz Okto-beer Fest

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

L’octubre no és el mes més cruel, per sort: és el mes de la cervesa! Enguany, Moritz transforma la tradicional festa d’origen bavarès –sinònim de salsitxes i cervesa– en el Moritz Okto-beer Fest: una celebració al Palo Market Fest de l’auge de la cervesa artesana, la música, el disseny i el millor menjar de carrer el dissabte 20 i el diumenge 21 d’octubre.

Moritz dona l’oportunitat de poder descobrir les millors artesanes de Catalunya: la fermentació de la Rosita, els matisos de la Barna Brew, l’aroma de la Guineu, l’alta fermentació de la Cervesa del Montseny, el fort caràcter de l’Espiga i la frescor de la Birra 08. I aquesta vegada, a l’estand de Moritz podrem gaudir, a més, de l’Original, de l’Epidor, del gust refrescant de la 0,0, del toc cítric de la Radler i del torrat generós de la RedIpa, així com de l’alemanya Grevensteiner.

La música és un element essencial: destaca la força del soul de The Secret Investment, amb la veu entre serena i torrencial de la carismàtica Tonia Richardson, i el folk-blues reposat de David Phillips. I per remenar el cul, els DJ Zonzo, Vorginie, Rumbler & Daddy Panda i Doza punxaran qualsevol gènere ballable. El menjar passa per una tria de fast food vegà de La TecaVan, l’esfèrica i sorprenent cuina d’A Tu Bola de la xef Shitra Ben Shitrit–que fusiona la tradició marroquina amb diverses cuines del món– i La Cachapera, street food veneçolà. I el factor alcoòlic pujarà amb les sorprenents joies de La Cabellera de Berenice (inspirades en la mitologia i allò medieval), entre d’altres. 

Moritz Okto-beer Fest. Palo Alto. Ds. 20 i dg 21. D'11 a 21 h. 3-4 €.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising