Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Espai Neutre: Tallers de moviment

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Espai Neutre - Cultura d'Afers Socials és un projecte artisticosocial sobre la mobilitat de les persones. Creat el 2014 per Gemma Peramiquel, la iniciativa coordina tallers i trobades culturals en què la dansa-moviment i la performance esdevenen una eina clau per a la integració social multidireccional. Després de diverses actuacions a París i Barcelona, ​​el projecte arriba a la Fabra i Coats amb un seguit de tallers que s’hi desenvoluparan durant l’abril i el maig de 2016. 
 
Els tallers s’adrecen a un públic ampli (16-90 anys) i no requereixen experiència prèvia en el món de la dansa. S’hi treballaran les formes posturals, l'orientació del cos i el seu equilibri i desequilibri a fi d'observar com es manifesten aquestes característiques en el cos en moviment. La participació de persones amb perfils i procedències molt diferents enriqueix aquesta experiència d'intercanvis, l'objectiu principal de la qual és activar la sensibilitat expressiva corporal que ens permet relacionar-nos amb els altres i amb el nostre entorn.
 
Cada grup (màxim 30 persones) farà un taller d'un cap de setmana que s'escollirà entre el 9 i 10 d'abril (Taller 1); 23 i 24 d'abril (Taller 2); 30 d'abril i 1 de maig (Taller 3); 7 i 8 de maig (Taller 4); 14 i 15 de maig (Taller 5) i 21 i 22 de maig (Taller 6).
 
El dissabte 28 de maig de 2016 es convocarà tots els projectes per formar part d'una presentació conjunta a l'espai públic.

Detalls

Adreça
Preu
Cal inscripció prèvia a fabraicoats@bcn.cat
Horaris
Ds., 16 a 20.30 h i dg., 11 a 14.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà