Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Especial Sant Jordi a La Mercantil del Diseño

  • Què fer
  1. La Mercantil del Diseño
    Foto: La Mercantil del Diseño
  2. La Mercantil del Diseño
    Foto: La Mercantil del Diseño
  3. La Mercantil del Diseño
    Foto: La Mercantil del Diseño
Publicitat

Time Out diu

Els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol, gaudiu d'una diada ben diferent amb una edició del mercat que girarà al voltant de la geografia i la literatura viatgera!

Aquest any hem hagut d'esperar tres mesos per celebrar el Sant Jordi com toca. Però l'espera ha valgut la pena! I és que els avantatges d'aquest nou Sant Jordi d'estiu no són només poder gaudir-lo durant les vacances i amb el millor temps possible, també ho són poder experimentar-lo vora el mar i amb una sèrie d'activitats úniques.

Això és el que proposa la nova edició 'especial Sant Jordi' de La Mercantil del Diseño que tindrà lloc al magnífic Hotel ME Sitges Terramar. Una programació que començarà el dijous 23 de juliol i que, excepcionalment, s'allargarà durant quatre dies, fins al diumenge 26, per assegurar-nos que gaudim com cal aquesta celebració tan especial i que recuperem (i més) el temps perdut.

Com sempre, la cultura, el disseny, la música en viu, la gastronomia i l'estil de vida mediterrani seran els protagonistes del mercat. Però per aquesta edició, la geografia i la literatura viatgera tindran un pes molt important. Sota el títol de 'Territorios literarios', dijous 23 podreu gaudir de dues taules rodones on es maridarà literatura i paisatge. A 'Historias en tierra adentro' (12.30 h - Sala Vintage), moderada per l'escriptor Álvaro Colomer, els autors Olga Merino i Gabi Martínez ens parlaran del paper dels espais rurals a la literatura. I a la taula rodona 'La literatura de los paisajes' (17 h - Sala Vintage), moderada pel gestor cultural José Luís Espina, els autors Pere Ortín i Jorge Carrión reflexionaran sobre els motius i les raons que s'amaguen darrere dels viatges.

Al mateix temps, a la parada del market i a partir de les 16.30 h, serà l'hora de fer un clàssic de Sant Jordi: comprar llibres i deixar que els autors us els firmin! L'autora Ana Alós us personalitzarà el seu llibre 'Sexo en Barcelona' i la Carmen Sánchez Martín la seva obra 'El sexo que le gusta a las mujeres'. Prepareu els bolis!

Durant el mateix dia 23 i els altres tres dies que durarà l'edició, també podreu ballar al ritme de la música en directe d'Apocadixe Cotton Pickers o contemplar l'exposició d'art d'Alex Voinea, a la Sala Foayer, o l'exposició d'art floral 'Rosas en compañía' de Luis Rotili. O meravellar-vos amb les creacions artesanes de marques com Sumi, Sofia Uriach, Moments Barcelona, Aletheia, NucJoier i The Beach Brand. O els productes d'Elma Natura o Sante d'Or. que no falti la teca: també podreu degustar i adquirir Malvasía i Moscatel de Sitges. 

Què més es pot demanar per celebrar una diada tan especial? Baixeu fins a Sitges i gaudiu d'un Sant Jordi allargat i diferent!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà