Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Espectacle per a la infància en situació de vulnerabilitat

  • Què fer, Festivals
Publicitat

Time Out diu

Pallassos Sense Fronteresi el Teatre Lliure ofereixen números de clown, malabars i màgia

El dissabte 26 d’octubre Pallassos Sense Fronteres (PSF) i el Teatre Lliure dibuixaran somriures al Poble Sec i a més, per una bona causa. L’oenegé i el teatre organitzen un espectacle a l’aire lliure i gratuït de pallassos i circ que tindrà lloc a les 12h a la plaça Margarita Xirgu amb l’objectiu d’oferir diferents activitats culturals per a la infància en situació de vulnerabilitat del Poble Sec. 

L’espectacle, banyat en un humor apte per tots els públics, comptarà amb números de clown, malabars i màgia que aniran a càrrec de tres artistes vinculats a Pallassos Sense Fronteres: Ale Risorio, Fernando Capuzzi i Xicana. 

La iniciativa va sorgir de la col·laboració entre les dues entitats -que va començar el 2012- en la qual el Lliure es va comprometre a oferir suport logístic a la oenegé. Gràcies al suport que proporciona el teatre a l’oenegé, Pallassos Sense Fronteres pot continuar amb les seves activitats solidàries a les zones més desfavorides del món, com el cas d’Ucraïna, on l’entitat sense ànim de lucre va oferir suport emocional i psicològic als nens i nenes desplaçats pel conflicte de Donbass. 

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà