Espectapes

Què fer
Restaurant El Principal

Time Out diu

El restaurant El Principal ens presenta Espectapes, un cicle d'espectacles i tapes. Tres peces de teatre i música que se celebrarà dilluns i dimarts al febrer, març i abril. Una oportunitat de sopar tot fent un mos i descobrir aquestes propostes de petit format. El preu dels espectacles és de 22 euros (inclou una beguda i 3 tapes) i les entrades només les podreu comprar a través de Time Out Barcelona.

Iniciem aquest cicle amb 'I Got Gershwin', un viatge per endinsar-nos en l’univers del compositor Gershwim, que va fer cançons per músics tan reconeguts com Frank Sinatra, Billie Holiday, Miles Davis, John Coltrane, Herbie Hancock, Judy Garland o Nina Simone. Un recorregut per tota la seva discografia, des dels temes més famosos fins els més desconeguts pel gran públic.

Al març Mercè Martinez i Andreu Gallén ens cantaran al 'Desamor'. Diuen que cantant al desamor és l’espai per recuperat l’amor propi, però també el lloc per fer autocrítica i riure’s d’un mateix. Un concert íntim, amb piano i un recorregut per els temes més significatius de l’amor i el desamor.

A l’abril arriba l'espectacle 'Modales', una oportunitat única per conèixer com ens hem de comportar a la taula, com hem de seure, com tractar els convidats, tot envoltat d'humor. Tres actors de l'empresa Modales ens faran una conferència per tal d'ensenyar-nos com comportar-nos. Una proposta que de ben segur no ens deixarà indiferents. Un espectacle amb grans dosi d'humor.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers