Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. The Barcelona EDITION
    The Barcelona EDITION
  2. Bar Veraz - The Barcelona EDITION
    Bar Veraz - The Barcelona EDITION
  3. Cabaret - The Barcelona EDITION
    Cabaret - The Barcelona EDITIONCabaret - The Barcelona EDITION

Estrena any i hotel!

El nou hotel The Barcelona EDITION us proposa dos plans ben diferents (i exclusius) perquè celebreu el Cap d’Any com toca!

Time Out en col·laboració amb The Barcelona EDITION
Publicitat

Teniu el cap bullint de buscar un lloc per donar la benvinguda al 2019 i no trobar res? Doncs no patiu, perquè el nou hotel The Barcelona EDITION té preparats dos plans completament diferents entre ells. Situat al bell mig del barri Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, l’hotel presumeix d’una gastronomia d’autor deliciosa i uns espais luxosos on podreu gaudir d’aquesta data tan màgica amb els vostres amics o familiars. Elegiu qualsevol de les dues opcions, perquè el bon menjar, la diversió i moltes sorpreses estaran garantides!

Bar Veraz: càlid i acollidor

Bar Veraz: càlid i acollidor

Al vestíbul de l'hotel i fidel a l'essència d'EDITION, trobareu el Bar Veraz: un luxós restaurant, insígnia de l'hotel, on podreu passar l'últim sopar de l'any acompanyats de la millor gastronomia. Tots els plats es basen en la cuina mediterrània i presenten un enfocament creatiu, molt característic del seu xef executiu, en Sebastian Mazzola, que prèviament ha treballat en locals tan prestigiosos com el Tickets o el Bodega 1900. Aquí, trobareu un ambient relaxat i de gran capacitat perquè hi pugueu ser tots!

Gastronomia mediterrània

Gastronomia mediterrània

El bar Veraz ha preparat una oferta gastronòmica ben especial per al sopar de Cap d'Any. Podreu degustar un menú de sis plats a compartir en què trobareu cinc plats principals com anguila fumada del Delta de l'Ebre o llom alt madurat amb puré trufat, vinagreta de passes i pinyons, i unes delicioses postres de suflé de torró amb sorbet de mandarina. La proposta també inclou un aperitiu, una àmplia selecció de vins i les tradicionals 12 peces de raïm i cotilló. Començareu el 2019 llepant-vos els dits! El preu del menú és de 120 €.

Cabaret: exclusiu i espectacular
Nikolas Koenig

Cabaret: exclusiu i espectacular

Si busqueu un espai sorprenent i clandestí, al subterrani de l'hotel trobareu un nou món: el supper club Cabaret. Ambientat amb una llum tènue i materials sumptuosos, l'espai consta d'un menjador i un bar de còctels que us oferirà una experiència gastronòmica superior! I això no és tot, i és que al Cabaret regna la festa, la música i l'espectacle, i per això, mentre degusteu el vostre deliciós sopar, gaudireu d'un hipnotitzant espectacle de Manumission que Mike & Claire han ideat especialment per a l'ocasió. A més, hi haurà música en viu i DJs fins a la matinada. No voldreu que s'acabi la nit!

Menú degustació

Menú degustació

En aquest espai d'aires parisencs podreu degustar un menú especialment elaborat a la nit. Ideat, també, pel xef Mazzola, el Cabaret us proposa un menú de 5 plats com llamàntol amb bisque i pinya o carn de Wagyu, tòfones i rovells, a més d'unes dolces postres de xocolata blanca, maduixes, gerds i litxis. I com requereix l'ocasió, tindreu a la vostra disposició una àmplia selecció de vins, raïm i cotilló. El preu del menú és de 220 € per persona.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat