Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Estrògens per equilibrar els gèneres

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Estrògens per equilibrar els gèneres

L'Estrongengfest ofereix una mostra del bo i millor de les noves bandes barcelonines amb accent femení. Un festival de música de dones que trenca tots els estereotips haguts i per haver.

Advertising

Per més que hi hagi polèmiques digitals i debats inacabables, la realitat és allà fora: damunt dels escenaris de rock, hi ha molta més testosterona que no pas estrògens. I precisament per equilibrar un xic aquesta balança tant heteraza va néixer l’Estrogenfest, un festival que celebrarà la seva tercera edició i el dia de la Dona Treballadora el dissabte 4. I ho farà, esclar, oferint una mostra del bo i millor de les noves bandes barcelonines amb accent femení, amb l’objectiu de conscienciar el joves en la igualtat de gènere, i de pas collar un xic la indústria cultural. L’escenari és immillorable: Les Basses, un espai associatiu amb tradició punk i trencadora, per on passaran Las VVitch, que oferixen una alternativa trap al discurs masclista dominant del gènere –el seu hit és Yo no soy tu bitch–, i The Crab Apples,un grup del Vallès Oriental que ha esdevingut tota una revelació aquesta temporada gràcies al seu rock indie amb sonoritats dels 90. Completen una nit plena de substància i reivindicació Aloha Bennets, una jove banda aferrada al cantó més surfer del garage-punk, i les Chorizo, tant desvergonyides que primer van parir el nom i l’estil d’un grup fictici en una nit boja, i després es van posar mans a l’obra per trobar una sonoritat entre Peret i Pulp.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising