Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Et convidem a l'estrena d'una nova gastro-sèrie d'humor!

Descobreix abans que ningú ‘Salvados por la Sirena. Una comedia para comérsela’ i tasta les seves receptes en un ‘showcooking’ a càrrec d'Isma Prados

Time Out en col·laboració amb La Sirena
Publicitat

Ets un desastre a la cuina? Mates de gana als teus? Els teus convidats surten corrents? Aquesta sèrie t’interessa! La Sirena ha elevat al cub els teus problemes a la cuina i s’ha proposat posar-li solució amb bon humor, unes bones dosis d’imaginació i receptes senzilles i alhora delicioses. ‘Salvados por la Sirena. Una comedia para comérsela’ està protagonitzada per quatre famílies reals com la vida mateixa que es prenen molt seriosament la seva alimentació... o no! I a cada un dels seus set capítols, es prepara una recepta deliciosa que qualsevol pot reproduir fàcilment a casa (llegeix a sota, perquè et parlem de les primeres).

Si vols descobrir aquesta comèdia, et convidem! Tenim cinc entrades dobles per a la seva estrena, un esdeveniment exclusiu que es celebrarà a la sala Portal Eixample el proper dimecres 26 de setembre, de 19 a 22 h.

Es podrà veure el primer capítol de la sèrie en primícia, juntament amb l’equip de formidables actors. Però això no és tot, perquè després s’oferirà una degustació gastronòmica per a tots els assistents on es podran assaborir plats elaborats pel prestigiós xef Isma Prados. Tot amenitzat amb música en directa, en una vetllada en la que hi haurà moltes sorpreses i vals de regal. T’hi apuntes?

Per tal de participar, només has d’omplir el formulari que trobaràs al link de sota (i llegir les bases legals). El sorteig es realitzarà el proper dimarts 25 pel matí i avisarem als guanyadors via mail al llarg d’aquell mateix dia, així que... estigues atent!

I per saber més dels plats que es presentaran a cada capítol, segueix llegint, perquè et donem detalls que t’obriran la gana...

CLICA AQUÍ PER PARTICIPAR

Salpicó d’heura, verdures i alvocat

Salpicó d’heura, verdures i alvocat

Una proposta original que encantarà, especialment, als vegans. Està elaborada amb heura, un dels aliments més de moda a l’actualitat, que recorda, tant per aspecte com per gust a la carn de pollastre. La combinació amb bròquil i alvocat, en forma de salpicó, converteix el plat en una delícia.

Lluç en pilpil de cloïsses

Lluç en pilpil de cloïsses

Aquesta deliciosa recepta pot considerar-se per si mateixa un menú complet per a un sopar o un dinar. I, tot i que pugui semblar que la seva preparació és complexa, la realitat que us mostrarà la sèrie és que és de fàcil realització i, a més a més, està farcida de beneficis: no és excessivament calòrica, es digereix bé, aporta fibra, vitamines... I el sabor, et perdrà!

Publicitat
Filets de salmó Fingerfood

Filets de salmó Fingerfood

Senzill i absolutament apetitosos, així són els filets de salmó que presenta aquest plat i que fins i tot els més petits de la casa devoraran amb passió. I, a més, acompanyats de verdures cruixents aporten un alt valor nutricional i organolèptic. Si et llances a preparar-los, et donem un consell: a l’hora de tastar-los, agafa-los amb les mans!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat