Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Et convidem a una ruta en 4x4 per la Garrotxa

Et convidem a una ruta en 4x4 per la Garrotxa

Hi ha poques coses més boniques que anar a la Garrotxa a la tardor: els colors i els boscos estan més bonics que mai. Us convidem a gaudir-ne amb una ruta de 4x4 per a quatre persones!

Sant Aniol Garrotxa
Per Time Out en col·laboració amb Sant Aniol |
Advertising

Us proposem una escapada per una de les comarques més singulars de Catalunya: la Garrotxa. Esquitxada per multitud de volcans, la comarca és d'una gran bellesa natural i amb un munt de pobles pels que val la pena perdre-s'hi. Al·lucinareu amb aquesta terra adormida que ha canviat el roig del seu cor de foc per brolladors d’aigua de la puresa més excelsa.

En col·laboració amb Sant Aniol, aigua d'origen volcànic molt arrelada a aquesta terra, us convidem a descobrir els camins i boscos de la Garrotxa. Amb aquesta ruta en 4x4 podreu passar per dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, per visitar aquesta zona d'una forma única. El viatge en 4x4 té quatre places, així que hi podeu anar en família o amics.

 

Advertising