Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Et perden els enigmes?

Gaudiu d'una visita teatralitzada, d'un sopar d'època i de molts misteris en el Sopar de l'Enigma de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Enamorats de Barcelona, la ciència o la història, no us podeu perdre aquesta oportunitat de visitar de forma diferent la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. El Sopar de l’Enigma, que organitza Sternalia en col·laboració amb Moritz (la cervesa que mai ens falta), és una vetllada d’allò més especial.

Viatjareu enrere en el temps i aterrareu a la Barcelona de finals del segle XIX, quan a l’antiga Facultat de Medicina de Barcelona s’estaven gestant alguns dels grans descobriments de la medicina moderna. Després d’una copa de cava de benvinguda, l’extravagant professor de la Facultat, el doctor Vólkov, us parlarà de la hipnosi com a substitut de l’anestèsia en les intervencions quirúrgiques. Però, compte! No us deixeu hipnotitzar perquè la visita continuarà amb un recorregut per totes les instal·lacions de l’edifici. I quan ja us entri la gana… un deliciós sopar d’època us estarà esperant a la Sala Turró, la sala principal de la Facultat. Podreu triar entre deu plats segons el menú que preferiu: estàndard, vegetarià o infantil. Agafeu forces, perquè la visita finalitzarà amb el gran enigma de la nit. Només els més observadors aconseguiran resoldre’l! Us atreviu a intentar-ho? 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat