Exposició '70 anys en moviment' a CASA SEAT

Què fer
CASA SEAT
CASA SEAT

Time Out diu

Del 26 de novembre al 31 de gener, a CASA SEAT us espera una exposició retrospectiva amb models com el 600 o el Panda Papamoviil. No us la perdeu!

CASA SEAT fa molt poc que ha aterrat a la ciutat, però ja estan celebrant un aniversari! En concret, el de SEAT, que aquest 2020 celebra 70 anys del seu naixement; 70 anys des que la casa automobilística va començar el seu gran paper a la democratització de la mobilitat al nostre país.
Per celebrar-ho, del 26 de novembre al 31 de gener CASA SEAT ens porta l'exposició '70 anys en moviment': una mostra que es podrà visitar gratuïtament en l'horari habitual de CASA SEAT i que reunirà per primera vegada davant el públic models històrics que només en ocasions molt especials surten de la nau A-122 de la Zona Franca, el lloc que conserva la Col·lecció de Cotxes Històrics de SEAT. És una oportunitat única!
Cada setmana trobareu automòbils diferents d'un total de 26 vehicles que a més de ser un reflex de la història de SEAT i la seva constant aposta per la innovació, també són una retrospectiva emocional d'allò que ha deixat empremta en la memòria col·lectiva.
Com els seus vehicles són un patrimoni comú que ens representa a tots, a través de l'Instagram de CASA SEAT podreu triar quins models voleu veure exposats en les últimes setmanes de l'exposició. Escolliu els vostres records!
A més, l'exhibició es complementarà amb visites guiades per la col·lecció de CASA SEAT i, si entreu a la web de CASA SEAT, podreu inscriure-us a un sorteig per visitar la col·lecció completa de models històrics a la Nau A-122, normalment tancada al públic.
No us perdeu aquesta oportunitat única de viatjar al passat!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers