Exposició 'De l'ombra a la llum'

Què fer
1/3
2/3
3/3

Time Out diu

Fotografieu-vos contra la violència de gènere

El dia 26 de novembre, a la parada de metro Universitat teniu l'oportunitat d'aportar el vostre granet de sorra a la lluita contra la violència de gènere. De 17 h a 20 h s'instal·larà un set fotogràfic al vestíbul d'aquesta estació perquè tothom que hi passi per allà pugui fotografiar-se i denunciar la violència de gènere a través de missatges de suport.

Aquesta acció social està emmarcada dins l'exposició 'De l'ombra a la llum', organitzada per la Fundació Setba en col·laboració amb Photogenic Festival i que estarà disponible fins al 9 de desembre a la Universitat de Barcelona. 'De l'ombra a la llum' és una sèrie de retrats, realitzats per la prestigiosa fotògrafa Maria Espeus, a dones que han patit violència masclista, junt amb les fotografies de 5 dones participants en el taller que porta el mateix nom, també de la Fundació Setba. Els retrats de l'exposició van acompanyats amb textos de Rosa Regàs i suports gràfics dissenyats per Peret.

Des de sempre, les dones que han patit violència de gènere han estat a l'ombra i ara es mostren davant la càmera sense complexos. En aquesta exposició, la càmera es converteix en eina d'empoderament per recórrer el camí cap a la llum. Animeu-vos a passar-vos per l’exposició i, dilluns, abans d’agafar el metro a Universitat, pareu-vos a donar el vostre missatge de suport. 

Per Time Out en col·laboració amb Photogenic Festival

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers