Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Moritz campanya

Fem una birra?

Si sou dels que no necessiten una excusa per reunir els col·legues i us agrada brindar amb qualsevol pretext, us mereixeu una Moritz

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Sempre hi ha alguna cosa a celebrar: des d’una notícia bomba fins a un petit canvi que ens fa trencar amb la quotidianitat, o un cop de sort quan més ho necessitem. El que ens ve més de gust, en aquests moments d’alegria, és compartir una estona amb els amics, una abraçada, un ‘enhorabona’ i, per descomptat, una cervesa ben fresqueta per brindar per l’ocasió. Perquè, qui podria imaginar una celebració sense cervesa?

Si hi pensem, ens adonarem que la majoria de bons moments són encara millors quan els acompanyem de l’infal·lible tàndem d’amics i birra. Una combinació que és tan efectiva com antiga: va ser l’any 1856 quan Moritz va començar a entrar a les vides i a les cases dels barcelonins i, des d’aleshores, la cervesa més antiga de la ciutat s’ha convertit en alguna cosa més que un nèctar refrescant i deliciós. És el complement ideal per celebrar els bons moments.

El ‘fem una birra’ ha esdevingut un autèntic clam, un crit de guerra per reivindicar la diversió i una invitació a compartir confidències, a desconnectar de la rutina i a celebrar qualsevol èxit per insignificant que sembli. Al cap i a la fi, qui necessita una excusa per passar una bona estona amb els amics? Si vosaltres també sou dels que no se’n perden ni una, si qualsevol motiu us sembla un bon pretext per fer uns brindis i si creieu que quedar amb els col·legues és sinònim de prendre unes cervesetes en bona companyia, us mereixeu una Moritz, la cervesa que va portar la cervesa a Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat