FES ESDESIGN a l'Utopia126

Què fer
Sociedad 0
1/3
Foto: Sociedad 0
Domestic Data Streamers
2/3
Foto: Domestic Data Streamers
Utopia126
3/3
Foto: Utopia126

Time Out diu

Durant quatre dies, apropeu-vos al Poblenou i endinseu-vos als diferents mons del disseny!

Amants del disseny, estigueu atents perquè l’ESdesign, Escuela Superior de Diseño de Barcelona ha organitzat el pla ideal per a tots vosaltres: el primer dels seus festivals per retre culte a aquest art, el FES ESDESIGN. Una oportunitat per descobrir i aprofundir en les diferents disciplines del disseny durant una setmana, del 2 al 5 de març a l’espectacular fàbrica Utopia 126 de Poblenou. Durant aquests dies, estudiants, dissenyadors i artistes exposaran els seus projectes i les seves obres per tal de conversar, aprendre i connectar a través del disseny de producte, d'interacció, gràfic, comunicació, moda i espai. 

També es faran workshops, activitats i conferències conduïdes per grans professionals com ara 'Moda y emprendimiento' (2 de març), per Lara Costafreda i My Barrio; 'Redefiniendo el futuro de la educación' (3 de març), per Firma i Vasava; 'ADI Making Of… diseño e identidad' (4 de març), per Martín Azúa, Oblícuas i Sociedad0; i 'Turning excel sheets into erotic lyrics' (5 de març), per Pau Garcia de Domestic Data Streamers. Els estudiants d'ESdesign presentaran els seus projectes finals de màster i demostraran com les idees poden transformar-se en realitat.

Totes les inscripcions a qualsevol de les activitats programades són gratuïtes però amb places limitades, així que no badeu!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers