Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right FES ESDESIGN a l'Utopia126

FES ESDESIGN a l'Utopia126

Què fer Utopia 126 , Barcelona dilluns 2 març 2020 - dijous 5 març 2020
ESdesign Escuela Superior de Diseño de Barcelona
1/3
Foto: ESdesign Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Domestic Data Streamers
2/3
Foto: Domestic Data Streamers
Utopia126
3/3
Foto: Utopia126

Time Out diu

Durant quatre dies, apropeu-vos al Poblenou i endinseu-vos als diferents móns del disseny!

Amants del disseny, estigueu atents perquè l’ESdesign, Escuela Superior de Diseño de Barcelona ha organitzat el pla ideal per a tots vosaltres: el primer dels seus festivals per a retre culte a aquest art, el FES ESDESIGN. Una oportunitat per descobrir i aprofundir en les diferents disciplines del disseny durant una setmana, del 2 al 5 de març a l’espectacular fàbrica Utopia 126 de Poblenou. Durant aquells dies, estudiants, dissenyadors i artistes exposaran els seus projectes i les seves obres per tal de conversar, aprendre  y connectar a través del disseny de producte, d'interacció, gràfic, comunicació, moda i espai. 

També es faran workshops, activitats i conferències conduïdes per grans professionals com ara ‘Moda y emprendimiento' (2 de març), per Lara Costafreda i My Barrio; ‘Redefiniendo el futuro de la educación’ (3 de març), per Firma i Vasava; ‘ADI Making Of… diseño e identidad’ (4 de març), per Martín Azúa, Oblícuas i Sociedad0; i ‘Turning excel sheets into erotic lyrics’ (5 de març), per Pau Garcia de Domestic Data Streamers. Els estudiants d'ESdesign presentaran els seus projectes finals de màster i demostraran com les idees poden transformar-se en realitat.

Totes les inscripcions a qualsevol de les activitats programades són gratuïtes però amb places limitades, així que no badeu!

Per Time Out en col·laboració FES Esdesign

Detalls

Lloc de la ubicació Utopia 126
Web del lloc www.utopia126.com
Telèfon de la ubicació 93 143 92 05
Adreça Cristóbal de Moura, 126
Poblenou
Barcelona
08019
Transport Selva de Mar (M: L4)

Dates i hores

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening