Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fes-lo nou de nou

  • Què fer
  1. Fes-lo nou de nou
    Fes-lo nou de nou
  2. Fes-lo nou de nou
    Fes-lo nou de nou
Publicitat

Time Out diu

Del 29 de maig al 2 de juny, l'Agència de Residus de Catalunya us ajuda a reparar i donar una segona oportunitat a tots aquells objectes que ja no utilitzeu!

Electrodomèstics, peces de roba, bicicletes, mobles... tots tenim la casa plena d'objectes que pensem que ja no tenen cap utilitat, però que seguim guardant perquè no ens atrevim a desfer-nos-en. Sempre pensem 'això no ho tiro, no sigui que algun dia em pugui servir per a alguna cosa'. Doncs ja ha arribat el moment! Del 29 de maig al 2 de juny, l'Agència de Residus de Catalunya instal·larà la campanya 'Fes-lo nou de nou': una exposició i un taller de reparació d'objectes al passeig Joan de Borbó per fer dels vostres residus uns segons recursos. 

Ben a prop del Museu d'Història de Catalunya, trobareu un gran contenidor on, en comptes de llençar-hi deixalles, trobareu una exposició amb tota mena d'objectes que podem trobar a les nostres llars i que han estat recuperats a partir de petits retocs. A més, també s'hi faran tallers d'entre una hora i mitja i dues perquè tots aquells que us hi vulgueu acostar aprengueu a donar una segona oportunitat als vostres objectes.

Dimecres 29 de maig a les 18 h el taller estarà dedicat a retocs i arranjaments bàsics de roba.

Dijous 30 de maig a les 18 h podreu reparar petits electrodomèstics de la llar.

Divendres 31 de maig a les 18 h es farà restauració de mobles.

Dissabte 1 de juny a les 12 h podreu tornar a recuperar petits electrodomèstics de la llar; a les 16 h podreu reparar mobles; i a les 18 h es farà un taller de costura creativa.

Diumenge 2 de juny a les 10 h aprendreu a fer manteniment i reparacions de bicicletes; i a les 12 h es tornarà a fer restauració de mobles.

Amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat, les opcions i les oportunitats d’allargar la vida útil dels recursos, aquesta campanya servirà per reduir de forma efectiva la generació de residus i el seu impacte sobre el planeta, alhora que podreu aprendre trucs i consells per renovar la vostra llar sense tirar res als contenidors!

Si voleu assistir als tallers, apunteu-vos en aquest formulari d'inscripció de 'Fes-lo de nou a nou'!

Escrit per
Contingut patrocinat

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà