Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa del Seat 600 a la Bodega Pàdua

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Cervesa Moritz gratis i una exhibició de cotxes 600 a la Bodega Pàdua

A la bodega Pàdua li sobren els motius per celebrar. D’una banda, és el comerç més antic del seu carrer –va obrir el 1949– i ha resistit fidel a la tradició i a la dictadura de les modes, i de l’altra, també és un dels pocs establiments de Barcelona que té damunt de la barra un sortidor de Cervesa Moritz molt especial. Aquí el clàssic brollador va ser substituït per una rèplica d’un motor d’un Seat 600 al qual no hi falta cap detall i per on corre llúpol i no benzina: una peça gairebé de museu que encaixa a la perfecció en aquest bar de culte al 600.

Per celebrar el sisè aniversari de l’arribada del vistós sortidor i també coincidint amb la Festa Major del barri del Farró, el dissabte 8 de 12 a 14 hores passeu per la Bodega Pàdua perquè Moritz us convida a cervesa! També sortejaran entre els assistents tres capses amb una experiència gastronòmica a la Fàbrica Moritz que inclou un tast de cerveses.

Com ja han fet altres anys, un dels plats forts d’aquesta celebració és la presència de desenes de Seat 600 que participaran en una cercavila que recorrerà el barri. Hi trobareu una important representació dels cotxes que formen part del Club Foro 600. És una manera bonica de fer confluir en una mateixa festa tots els elements que fan de la Bodega Pàdua un bar tan especial.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
De 12 a 14 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà