Festa d'inauguració de la Fàbrica del Sol

Què fer, Classes i tallers Gratis

Time Out diu

Al parc de la Barceloneta es troba aquesta Fàbrica, que més que produir, contribueix a fer que el món no s’aturi o, almenys, que sobrevisqui! Un exemple d’eficiència energètica i el lloc on emmirallar-se per anar cap a una ciutat més sostenible.

Després d’una rehabilitació, l’edifici incorpora solucions mediambientals com la generació d’energies renovables, estalvi d’aigua i la conservació de la biodiversitat. Per treure pit, conscienciar la ciutadania i celebrar la inauguració, el diumenge 28 fan una festassa! No hi faltarà la batucada i la xocolata calenta –el millor combustible!– però sobretot volen que hi participeu i torneu a casa amb una mentalitat més respectuosa.

A l’exterior de la Fàbrica del Sol hi trobareu un taller d’economia circular –compostatge comunitari–, un circuit per fer en bicicleta i un altre taller de construcció amb canyes. Si hi entreu, podreu triar entre fer una visita teatralitzada a les noves instal·lacions, seguir amb els tallers –de càrrega de dispositius mòbils amb energia solar, i un altre sobre biodiversitat– o pujar al terrat per conèixer el Mapa Barcelona + Sostenible, on es mostren les iniciatives, petites i domèstiques i també grans projectes, que contribueixen a fer de Barcelona una ciutat millor. Consulteu tot el que s’està fent i el que podeu fer!

Detalls

També t'agradarà