Festa d'inauguració del Mercat de Sant Antoni

Què fer, Mercats i fires Gratis

Time Out diu

Activitats per celebrar la reobertura del Mercat de Sant Antoni

El 23 de maig el barri de Sant Antoni recuperarà el seu estimat, i enyorat, mercat municipal. En total, obre amb 235 establiments: 52 de producte fresc, 105 corresponents als Encants i 78 parades del mercat dominical, que deixarà la carpa d’Urgell per envoltar el mercat sota una marquesina amb cobertes retràctils. La gran festa d’inauguració es trasllada al cap de setmana, al dissabte 26 i el diumenge 27, amb una trentena d’activitats per a tots els públics que volen reflectir la varietat de cultures que conviuen al barri.

Gran part de la celebració serà a la plaça del carrer de Tamarit, recentment pacificada dins de les actuacions de reforma del mercat i el seu entorn. Si us hi acosteu a partir de les 11.30 h i fins a les 20 h, aproximadament, hi trobareu una exhibició de taitxí, country, coreografies de Bollywood i danses de Bangladesh, així com un concert de rumba, xous d’improvisació i recitals. Si veniu amb canalla, aneu a l’Espai Fossat, a la planta -1, on d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, aproximadament, us esperen obres de teatre infantil, un taller de circ, música en directe per a tota la família, així com altres activitats. Si ho voleu, podreu repetir diumenge, però només en horari de matí.

El punt folklòric el posaran els Trabucaires de Sant Antoni a la súper illa, on també hi trobareu gegants, percussió i el correfoc, a les 21.15 h. Tampoc no hi faltarà una fira de comerç al carrer durant tot el dia (de 10 a 20 h), us ensenyaran a consumir de forma més responsable i sostenible (ronda de Sant Pau, 43) i podreu descobrir detalls i anècdotes del renovat mercat amb una visita guiada, dissabte i diumenge a les 12 h; per fer-la us heu d’apuntar a la Casa Golferichs a partir del divendres 25.

Si amb tota la gresca que es muntarà dissabte no en teniu prou, diumenge encara s’allargarà el programa. A la plaça del carrer de Tamarit tindrà lloc la lectura del pregó, a les 11 h i a càrrec del periodista i escriptor Miqui Otero, seguit per un recital del poeta i cantautor Joan Vinuesa i d’un concert del grup Coriolà. A la súper illa, a les 12 h, hi trobareu dansa tradicional xinesa i una rua. Després de la festa només us queda omplir el mercat de barri!

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers