Festa Major d’Agost de Badalona 2019

Què fer Gratis
Bany de les bèsties a la Festa Major d'agost de Badalona
Bany de les bèsties

Time Out diu

Badalona torna a omplir-se d’activitats lúdiques i culturals els pròxims 13, 14 i 15 d’agost amb la celebració de la tradicional Festa Major d’Agost.

Les actuacions musicals i la cultura tradicional i popular tornaran a ser els eixos centrals del programa d’activitats que comença amb el dimarts 13 amb un gran concert de festa major a la Rambla amb Bossonaya, grup de versions de rumba, reggae i ska i els populars Oques Grasses, festiva banda osonenca que defensarà el seu últim disc, 'Fans del sol' (2019).

El dimecres 14 d'agost la festa començarà amb el pregó de Festa Major (19.30 h) a la plaça de la Vila, seguit de la gran xeringa, la tanda de lluïment i la cercavila; a les 22 h ens haurem de desplaçar a la platja dels Pescadors per veure l'espectacular castell de focs (22 h) i tornarem a la Rambla per acabar la jornada al Ball de Festa Major.

L'última jornada serà el 15 d'agost i comença ben aviat, a les 8 h, als carrers de barri del Centre amb les 'Matinades'; al matí destaquen també la ballada de gegants i la tornada d'ofici a la plaça de Barberà. A la Rambla a partir de les 19 h hi veurem la ballada de sardanes i a les 22 h a la platja dels Pescadors el bany de bèsties, que barreja foc i bany.


NO T'HO PERDIS: Guia de la Festa Major de Gràcia

Detalls

Els usuaris diuen

0 comments

Similar events