Festa Major de Nou Barris 2019

Què fer Gratis
Festa Major de Nou Barris 2019

Time Out diu

Del 14 al 19 de maig, Nou Barris s'omple d'activitats i saraus per celebrar la festa major. Entre els actes més destacats hi trobem el festival 'Meridiana Rock' a Can Dragó (divendres, 18 h), amb directes de Doctor Prats, Auxili, Roba Estesa, Suu, DJ Ernest Codina, Nel·lo C i Infumables, la 7a Trobada gegantera de Nou Barris amb posterior Cercavila (dissabte, 16.30 h).

Dissabte la cosa va de foc amb la diada diabòlica al Parc Central, amb tallers infantils diabòlics (11 a 14 h) i un ball de foc (20.30 h) que sortirà de la Paça Major; la 7a Trobada gegantera de Nou Barris tindrà lloc dissabte a partir de les 16.30 h.

Diumenge no us podeu perdre clàssics de la Festa Major com la 9a Matinal de Motards & American cars, amb estands, exposició motos i cotxes, concerts i balls al Parc de Josep Maria Serra Martí, la 33a Cursa popular de Nou Barris (de pg. Andreu Nin a Can Dragó) o la VII Festa dels animals, on durant tot el dia al Parc Central hi haurà estands, taller de cuina, ensinistrament caní...

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers