Festa Major de Sant Antoni 2016

Què fer Gratis

Time Out diu

Sant Antoni es vesteix un any més de Festa Major i durant deu dies, del divendres 15 al diumenge 24 el barri s'omplirà d'activitats per a tothom. Trobareu les activitats agrupades per dies a Progranma de la Festa Major de Sant Antoni 2016 agrupat per dies.

Els primers dies de Festa Major destaquen el dissabte 16 la cercavila d’inici i benvinguda a la Festa Major, que farà un recorregut que comença a als Jardinets de l’Alguer (11.30 h); el 20è Concurs Fotogràfic Popular del barri de Sant Antoni (11 a 14 h) a l'Espai de Fotografia Francesc Català–Roca; la 4a Fira de cervesa artesana del barri de Sant Antoni al carrer Viladomat, entre Floridablanca i Tamarit o la dotzena edició del Sant Antoni Reggae Splash. Diumenge prepareu-vos per la 38a edició de la Cursa Popular del barri (9.30 h); per un passeig històric Parallel 'Salvem el Teatre Arnau' (11 h) amb sortida des del Mercat de Sant Antoni i Ball swing a la plaça Raquel Meller després del Passeig; un mercat d'il·lustradors (de 14 a 18 h) organitzat per Mad Market i Caravela Gourmet a la carpa situada a l'Avinguda Mistral (entre Entença i Vilamarí).

Dijous podeu particpar al Taller de cuina de tapes variades de l'Escola Pia Sant Antoni (18.30 h) i per  rematar us podeu apuntar al sopar popular de l'envelat (21 h, places limitades); divendres, l'acte més carísmàtic del dia serà el gran fogueró de Sant Antoni amb torrada i música a la cruïlla de Viladomat amb Manso (20 h); el dia fort de la setmana serà dissabte, amb la cavalcada dels Tres Tombs, que es fa almenys des de 1826, al voltant del Portal de Sant Antoni Abat, avui Ronda Sant Antoni. A partir de les 10.30 h, la comitiva dels Tres Tombs, organitzada per la Federació Tres Tombs – formada per la Germandat de Sant Antoni Abat de Barcelona, l’Associació Arca de Noè, els veïns del barri de Sant Antoni i Sant Antoni Comerç – arrenca la cavalcada a l’encreuament dels carrers Calàbria i Floridablanca per continuar amb la benedicció d’animals (11.30 h davant de l’Escola Pia de Ronda Sant Antoni) i comença un recorregut pel centre fins a arribar a la plaça de Sant Jaume, a les 12.45 h. La traca final de la Festa Major acabarà diumenge com tota bona festa de barri, amb una gran Tabalada Infernal (19 h) que recorre els carrers entre l’Avinguda Mistral i els Jardinets de l’Alguer per donar pas seguidament al Correfoc Infernal (19,45 h) que omple de flames els mateixos Jardinets i circula pels carrers Calàbria, Floridablanca, Villarroel i Tamarit per retornar als Jardinets, on els dimonis llegeixen els versos que posen el punt final a 9 dies de festa, fins a l’any vinent.

Dimarts, per començar bé la setmana podeu apuntar-vos a un taller de rumba catalana (17 h) al Centre Cívic Cotxeres Borrell i una marató de poesia (17 h) al centre cívic Golferichs.

Més informació a la guia de la Festa Major de Sant Antoni 2016

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers