1. Festa Major de Sant Antoni
    © Ajuntament de Barcelona
  2. Festa Major de Sant Antoni
    © Ajuntament de Barcelona
  3. Festa Major de Sant Antoni
    © Ajuntament de Barcelona
  • Què fer

Festa Major de Sant Antoni 2021

Els Tres Tombs, la cantada d'havaneres i totes les activitats que no et pots perdre de la Festa Major de Sant Antoni 2021!

Publicitat

Time Out diu

La Festa Major de Sant Antoni d'aquest 2021 és excepcional perquè es fa al juliol, i també perquè en tenim més ganes que mai. Del 2 a l'11 de juliol, viurem tots els actes de cultura popular que tant estàvem esperant. Us hem seleccionat els que no us podeu perdre!

Dissabte 3

El dia començarà amb el Pregó de Festa Major a partir de les 11 h als Jardinets de l'Alguer, seguida de la Cercavila d'inici de Festa Major: És el moment de viure els balls populars del barri!  Començarà al carrer Tamarit. A les 13 h, a la Ronda sant Antoni es farà el Pregó dels Tres Tombs, una celebració que s'emmarca en aquesta Festa Major. La tarda serà el moment de les sardanes (18 h, a les cotxeres Borrell) i la Trobada de percussió solidària (als Jardinets de l'Alguer, a les 18.30 h).

Diumenge 4

L'estrella del dia és la Cantada d'havaneres i cremat. Té una entrada de 5€ i serà a l'escola Salesianes de Rocafort a les 19 h. Al matí, a les 11.30 h, al fosat de del Mercat de Sant Antoni s'hi farà a partir de les 11.30 h una Ballada de sardanes amb la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona.

Dilluns 5 i dimarts 6

L'inici de la setmana és perfecte per visitar una exposició! De 10 h a 17 h podeu veure l'Exposició dels gegants de Sant Antoni. L'entrada és a l’escola Pia de Sant Antoni.

Dissabte 10

Si teniu animals de companyia, a les 11 h els podeu portar a beneïr davant la porta principal de l’escola Pia de Sant Antoni. 

Diumenge 11

És diumenge però si sou de Sant Antoni us despertareu a les 8h. És el dia de les Matinades pels carrers del barri, i després la galejada de trabucaires, que començarà a les 9.45 h a la plaça de Conxa Pérez. I a la nit, una programació extensa per fer un diumenge de festa: a les 20.30 h, la Tabalada infernal al carrer Tamarit. A les 21.15 h, al mateix lloc, el Correfoc estàtic. I a les 22 h, el Castell de Focs als jardinets de l'Alguer. Acabem la festa més esperada amb colors al cel!

Podeu consultar tota la programació aquí.

Detalls

Adreça
Preu
Gratuït
Horaris
De ds. a dg.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà