Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major de Sant Antoni 2023

  • Què fer, Festivals
Festa Major de Sant Antoni
Foto: Festa Major de Sant Antoni
Publicitat

Time Out diu

Tradicions, música, esport i molta alegria: del 13 al 22 de gener, celebrem Sant Antoni!

Tornar de les vacances és dur, però no tant si arriba la Festa Major de Sant Antoni. Del 13 al 22 de gener l'agenda se'ns omplirà amb 130 actes en 25 espais diferents del barri. Una manera de descobrir-lo, reivindicar-lo i sobretot, celebrar-lo.

Us expliquem la programació d'aquest any:

Divendres 13

La festa major començarà amb un taller de rumba, que és una activitat nova d'aquesta edició. És una activitat gratuïta dirigida a adults i que requereix inscripció prèvia. A les 20 h, al CC Golferichs s'hi celebrarà un concert del Duo Lupino per animar el primer vespre de festa major! El preu no és fix, però com a donatiu orientatiu recomanen uns 10 €.

Dissabte 14

El pregó de la Festa Major, que enguany anirà a càrrec de l'Associació Veïnal de Sant Antoni, serà a les 11 h als Jardinets de l'Alguer. Just després, a les 11.30 h, es farà la cercavila, que farà el següent recorregut: els Jardinets de l'Alguer, Calàbria, Floridablanca, Villarroel, Tamarit, Jardinets de l’Alguer.

Si voleu gaudir de la festa amb la canalla, d'11 a 12 h es farà una activitat de contacontes i treballs manuals en anglès al Mercat de Sant Antoni i és gratuïta.

Diumenge 15

 El dia començarà bé pels més esportistes, amb tallers i activitats relacionats amb el món de la bicicleta. També hi haurà estands amb informació del BiciBús i d'altres projectes així com 'Mercat Sense Diners de Material Ciclista', i un taller de reparació de bicis. 

Dissabte 21

L'acte central del dia serà la cavalcada dels tres tombs amb recorregut per tot el barri de Sant Antoni i Raval. Començarà a les 8 h i ja és la seva 198a edició! A les 19.30 h, hi haurà un correfoc infantil. Farà el recorregut següent: Rocafort amb Floridablanca (inici), Floridablanca, Villarroel, Tamarit, plaça Conxa Pèrez.

Diumenge 22

El dia començarà pels més matiners i motivats: la 44a cursa Moritz Sant Antoni sortirà a les 9.30 h de Floridablanca- Borrell, i val entre 17 i 25 €. A les 10.30 h als Jardinets de l'Alguer hi haurà una sessió de ball country gratuïta.

A les 20.15 h faran el Correfoc, que serà itinerant. El recorregut serà pels Jardinets de l'Alguer, Calàbria, Floridablanca, Villarroel, Tamarit, Jardinets de l'Alguer.

Escrit per
Mireia Servitje

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
fmsantantoni.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà