Festa Major del Casc Antic 2018

Què fer Gratis

Time Out diu

La Festa major del Casc Antic arriba amb l'estiu i engalana els carrers dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, que acolliran activitats fins al primer cap de setmana de juliol.

La nit del 23 destaca el Revetllassu de Sant Joan al Passeig de Lluís Companys (fins a les 4 h), amb sopar popular, foguera i actuacions musicals.

Dimecres 27, al carrer de Mestres Casals, l'associació Encircant el barri aproparà la disciplina als veïns del Casc Antic. 

El dijous 28 se celebra el concurs de paelles a l'espai Mescladís, que farà les delícies dels veïns de Pou de la Figuera (apartir de les 20 h), i per sopar podreu pujar al terrat de Sant Pere de les Puel·les (a partir de les 21 h, cal inscripció prèvia).

A més del dia del carrer Verdaguer i Callís, divendres 29, amb el guarniment de carrers, el vermut i el sopar popular, dissabte 30 apunteu-vos a jugar a Sant Pere de les Puel·les, convertit per a l'ocasió en un 'escape room' (Monastry Escape, amb entrada prèvia). Dissabte al vespre serà moment de pòlvora i soroll, amb el Correfoc adult (22h, al Fossar de les Moreres).

Diumenge tindran lloc les activitats més tradicionals: la festa dels animals al Passeig Lluís Companys (10 h), el vermut de festa major acompanyats de la xaranga del Taller de músics (11h), la diada castellera a la plaça Comercial (12 h) i la diada Bastonera del Casc Antic (18 h) i, quan comenci a caure el sol, el correfoc infantil (19 h).

Per a petits i amants del teatre, a La Puntual es faran espectacles de titelles cada tarda de la festa major (19.30 h).

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers