Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major del Poble-sec 2016

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Puntual a la seva cita estiuenca arriba una nova edició de la Festa Major del Poble-Sec, amb activitats diàries del 15 al 24 de juliol. Passada la primera setmana de festa, les celebracions encaren el seu segon cap de setmana d'actes amb alguns dels cartutxos més sucosos de l'edició.

Entre ells els concerts a l'aire lliure de la Sala Apolo, que s'afegeix a la Festa Major amb unes actuacions gratuïtes al carrer Vila i Vilà amb els concerts de Twin Drama, Trau i Les sueques (divendres 22) i Th' Booty Hunters, Aloha Bennets, Pentina't Lula i Vàlius (dissabte 23).

Més música, la Plaça Navas divendres el concert Roger Argemí (23 h) i Banan Beach (24 h). A les 23 h, Ultraplayback al carrer Vallhonrat i El Cabaret Electrònic a la plaça del Sortidor. Abans, també al Sortidor, hi haurà una actuació de dansa vertical titulada 'The Oposite Hand' a càrrec de LudovicaZoina i Vivian Friedrich. A carrer de les Hortes hi haurà nit feminista a partir de les 21.30 amb les actuacions de Bocadebaba, Tremenda Jauria i Sabotaje.

Entre el més destacat de dissabte 23 hi ha la tabalada del Diables de Poble-sec des de les 18.30 i correfocs a les 21 h. La plaça Santa Madrona acollirà a partir de les 23 h el ball de festa major a càrrec de l’Orquestra Krater. A la plaça Navas, havaneres a les 23 h amb el grup Mar Brava i cremat durant el descans.

Però si sou més diürns que nocturns, proveu amb itineraris guiats per conèixer la història i la cultura del barri. Hi ha l'itinerari  sobre el Paral·lel Històric (el dissabte 23 a les 10.30 h al Paral·lel amb el carrer de Cabanes) o una visita al Refugi 307 (el dissabte 23, a les 11 h i a les 12.30 h).

També podreu omplir la panxa a la barbacoa popular de La Contra (el dissabte 23 a les 21 h), o el dinar popular que fa l’Associació d’Amics del Sortidor amb la col·laboració dels bars i restaurants de la plaça (el diumenge 24 a les 13 h).

També diumenge 24, com a tancament de festa, podeu provar amb els concerts del festival de Guitarres del carrer Ricard, des de les 13 h. O la tradicional baixada de carretons pel carrer Fontrodona, o la Graellada 'on the street' del Kiosko Taverna del carrer Blai, 8.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà