Festa Major d’hivern de Sarrià 2020

Què fer Gratis
Diables de Sarrià
Diables de Sarrià

Time Out diu

Coincidint amb la celebració de Sant Vicenç, patró de Sarrià, del 24 al 26 de gener se celebra la festa d'hivern de Sarrià. Tres dies que comencen divendres a les 21 h amb un corre'art que sortirà de la Casa Orlandai i que donarà pas a l'inici de la festa (23 h) amb la lectura del protocol contra agressions. La nit acabarà amb un concert de versions de hits dels 80 i la Big Band de l'Antàrtida.

Els plats forts de dissabte són el pregó itinerant, que arrenca a la plaça de Sarrià a les 11 h; la mostra de castells a la plaça del Consell de la Vila (13 h) i la tabalada (19.30 h) i el correfoc de les colles del barri, que surten de la plaça de Sarrià.

L'últim dia de la festa, diumenge, comença amb la 4a cursa solidària The Bosco Run (10 h) i també inclou la ofrena floral a Sant Vicenç amb representació de la cultura popular Parròquia Sant Vicenç de Sarrià (11 h). No us perdeu tampoc la cercavila (12.15 h), sortint de la plaça de Sant Vicenç, ni el cinquè dinar popular (14 h) a la plaça del Consell de la Vila. La festa es tancarà amb una cloenda (18 h) a la plaça de Sant Vicenç.


NO T'HO PERDIS: La festa major de Sant Antoni.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers