Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major d'Horta 2017

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Ara li toca a Horta gaudir de la seva Festa Major, que serà del 8 al 17 de setembre. El primer dia hi ha la quarta edició de la Nit de Reducte al Mirador, amb la xerrada presentació de la campanya 'Controlades' (19 h) , un sopar i música amb Sergi Murillo, Dance Crashers i PD tropical rats (22 h).

Dissabte 10, a la plaça Eivissa teniu la Mo(n)stra d'entitats i un mercat de segona mà (10 a 14 h) i a partir de les 17.15 h, una cercavila pel barri. Pau Lobo, Santi Longarón i Marc Soto, components del grup La Sra. Tomasa llegiran el pregó de Festa Major des del Parc de les Rieres d'Horta a les 18.30 h; que també acollirà el concert jove, de 22.30 a 3 h, amb Sex Pears, Los Retrovisores i Dr. Calypso.

Diumenge a les 9 del matí, tothom en marxa amb les matinades; a les 11.30 h hi haurà una gran ballada de sardanes a la plaça Eivissa; i a la Plaça Castelao hi trobareu un vermut electrònic amb arrossada popular (12 a 17 h). El correfoc infantil pel barri començarà a les 20.30 h.

Dimarts destaca la representació de 'Les Miserables' al Parc Rieres d'Horta (22 h), adaptació del musical fet al Foment Hortenc amb suport àudiovisual de la representació amb veus en directe.

Voleu havaneres? Dimecres el grup Son de L’Havana actuaran al Parc de les Rieres d'Horta a les 19.30 h. Per un euro teniu també un got de rom cremat. Si preferiu el cinema a la fresca, la Plaça de les Masies acull la projecció del film 'La Haine' (22.15 h).

Dijous arriba la tercera edició del Concurs de beure en porró d’Horta a la Bodega Massana (17 h).

Divendres hi haurà nit de jazz i swing al carrer Tajo (22.30 h) amb Gemma Abrié i Reunion Three fent homenatge a Nat King Cole.

Dissabte, 16 de setembre, podreu triar, entre d'altres, entre la fira d'artesania a la plaça Eivissa o la segona fira de la cervesa al carrer Porto, ambdues a partir de les 10 h. I a les 20.45 hores, el correfoc que sortirà del carrer Feliu i Codina/ Chapí i seguirà per Palafox, Horta, Rivero, Baixada de Rivero, La Plana, Baixada de la Plana i Tajo. La música la trobareu al carrer de Feliu i Codina, amb una nit de jazz (21.15 h); i rock a la plaça Eivissa amb Auanpohr Band, SeventySeven i Vizio a les 21.45 hores.

Diumenge 17 destaquem el vermut rumbero a la plaça Eivissa (12 h) o els focs artificials per tancar la Festa Major a les 22.30 h des del Parc de les Rieres d'Horta.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà