Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festes de Primavera de La Sagrera 2017

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Un any més amb el bon temps arriben les Festes de la Primavera a La Segrera. Oficialment arrencaran el dijous 20 a les 20.30 amb el pregó a càrrec de Gospel La Sagrera, una nova iniciativa cultural al barri. L’acte serà al Centre Cívic i servirà per presentar el cartell de les festes i per fer un brindis de primavera.

Divendres 21 hi haurà la presentació dels Jocs Florals del Centre d’Educació Especial Pont del Dragó a la biblioteca a les 12 hores. La plaça Masadas acollirà a les 19 hores un entrenament obert de la Colla Castellera Jove de Barcelona. El professor Enric Prats presentarà el seu llibre a les 20 hores a l’espai 30 de l’Ateneu Sagrerenc i a les 22 es donarà començament a l’actuació de grups emergents amb servei de bar.

Per al 22 hi ha prevista una recollida d'aliments bàsics durant tot el matí a diferents ubicacions i també se celebrarà el desè mercat Viu d’Intercanvi de La Sagrera. Hi haurà altres activitats com les portes obertes a l’Espai 30 del barri, el quart Torneig de Carcassone, el ‘rastrillo’ i paradetes solidàries i l’activitat de ping pong per tothom. A la tarda, un berenar popular, coreografies de fitness i la vuitena trobada de Bèsties de La Sagrera. Ja de nit les festes oferiran el concert de Corals a les 21.30 i el ball de Primavera a les 22.30 a la plaça Masadas.

Per Sant Jordi, a més a més de les habituals parades de roses i llibres, també hi haurà un munt d'activitats a La Segrera. Per exemple la fira de productes artesanals, les activitats de La Pegaso Batega i la Festa d’Aigües. A les 12.30 tindrà lloc el concert de Sant Jordi amb la Symphonic Beat Band. I la plaça Masadas acollirà el concert d’havaneres i cançons marineres de Neus Mar a les 18.30.

Aquests són només alguns dels molts actes previstos a les festes.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà