Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival de cultura Raval(s)

  • Què fer, Festivals
Raval(s)
Foto: Raval(s)Raval(s)
Publicitat

Time Out diu

Una trentena d’activitats gratuïtes del 2 al 6 de novembre: un festival fet per la gent del barri!

Ja és la 20a edició i està més que consolidat: al barri i fet per la gent del barri, el Festival de cultura Raval(s) vol construir comunitat i fer un barri més sostenible i proper, i ho fa oferint una trentena d'activitats gratuïtes del 2 al 6 de novembreSota el lema ’vint anys cultivant xarxa’, el festival omplirà diversos espais del barri amb activitats gratuïtes. Aquesta edició la volen basar en el que diuen que són els 3 eixos que constitueixen l’esperit de Raval: la lluita contra el canvi climàtic, el racisme i la violència masclista.

Xerrades, itineraris, teatre-fòrum, tallers, fires i intervencions artístiques inundaran el Raval de cultura: el festival fa una clara aposta per ser un barri més sostenible i faran activitats com el Cinema a la fresca a la Rambla, on es projectaran curtmetratges creats per joves del barri. Serà divendres 4 de novembre a les 18 h a la rambla del Raval. A l'Àgora Juan Andrés Benitez, divendres a les 11 h també hi haurà l'espai de trobada 'dones de barri', en el qual es podrà parlar, compartir experiències vitals i vivències pròpies. 

Al taller 'Introducció a la cal·ligrafia àrab' s'ensenyarà a escriure els noms en àrab. Serà dissabte 5 a les 17 h a la seu de l'entitat. A més, també una mixtura de danses i ritmes per tal de poder gaudir d'un viatge cultural. Serà dissabte 5 de novembre de 17 h a 21 h a la plaça Folch i Torres.

La música tornarà a ser, un any més, una de les protagonistes del festival: dissabte 5 a la Rambla del Raval se celebrarà la 'Música i Espai Jove a la rambla del Raval', que començarà a les 18 h i finalitzarà a les 22:30 h després de tres actuacions diferents. Diumenge 6 a les 11 h tindrà lloc 'Tot això era un camp', una jornada de memòria sobre el paral·lel i el Raval del segle XX. Per apuntar-s'hi cal inscriure's al formulari de xamfra.net.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà