Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival internacional de màgia de Badalona 2020: XX Memorial Li-Chang

  • Què fer
Magikart
© Magikart
Publicitat

Time Out diu

Torna una de les demostracions de màgia més destacades a nivell nacional i internacional, el Festival internacional de màgia de Badalona, que celebra la seva 20a edició amb una sèrie d’espectacles únics que ressalten la trajectòria del festival i l’esforç per mantenir viu el llegat del 'Xinès de Badalona', Li-Chang.

Una programació que s'allarga fins l'1 de març i que està repartida en tres centres d’arts escèniques com són el Teatre Zorrilla, el Teatre Principal i Teatre Blas Infante i amb un gran nombre de tallers i activitats arreu de la ciutat. Destaquen la funció 'Màgia i humor' (8 de febrer, 20.30 h, Teatre Principal), presentada pel mestre de cerimònia atípic i polifacètic Marcel Tomàs. La Gala Internacional de Màgia arriba de divendres 21 al diumenge 23 de febrer, amb les actuacions dels millors mags del moment dalt l’escenari del Teatre Zorrilla. Posarà punt i final al festival la seva tradicional Gala Solidària de Màgia, que tindrà lloc el diumenge 1 de març, a les 18 h al Teatre Blas Infante, a la qual MagiKart – una associació de màgia de Badalona va sorgir a partir d’edicions anteriors – i Daniel Sánchez - Premi Jove Li-Chang 2019 - presentaran una última jornada plena de dinamisme i dansa.

A banda dels espectacles programats en sales, el Festival ofereix també la possibilitat de participar en diverses activitats organitzades en diversos punts de la ciutat amb la intenció d’omplir de màgia els seus carrers i arribar a tothom.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà