Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Festival Llum BCN 2016

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Dansem amb la llum

Festival Llum BCN 2016

La cita de referència de la festa de Santa Eulàlia transformarà diferents espais de la ciutat amb instal·lacions lumíniques

Per Time Out
Advertising

Des de fa unes edicions, les celebracions tradicionals de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat, conviuen amb el festival Llum BCN, un desplegament d'instal·lacions lumíniques per diferents espais de la ciutat.

Aquest any, com a una de les novetats, l'acte inaugural serà conjunt amb l'espectacle 'Dansem amb la llum', una combinació de làser i pèndols lumínics que il·luminarà la plaça de Sant Jaume dijous a les 20 h.

En aquesta cinquena edició del festival s'amplia la participació de les escoles d'art, disseny, arquitectura i il·luminació, que mostraran les seves creacions als patis i carrers de Ciutat Vella. Hi ha tres itineraris: mar, catedral i Montcada.

Entre els espectacles d'artistes de prestigi trobem, entre d'altres, 'Axioma', de Jordi Pont, un mapping 3D que haureu de veure amb unes ulleres especials que us facilitaran; la projecció sobre gegants Carolina i Ferran, de Jordi Teixidó, o 'La Pedrera: Moviments Granados', de Xavi Bové, un espectacle de música i llum sobre la façana de l’emblemàtic edifici.

Tampoc faltaran els 'Patis Transformats', on podreu veure una fesomia diferent d'edificis històrics com el Pati Llimona, el Palau Centelles, el Palau Mercader o el Museu Picasso.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising