Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival NoNoLogic 2017

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

El Festival Internacional d’Arts No Lògiques, el NoNoLogic, nascut el 2007 torna, després d'un temps de pausa, amb la seva setena edició. Ho fa coincidint amb el 15è aniversari de l’Associació Cultural La Olla Expréss, que organitza el festival. Tres dies on es podrà escoltar electropunk, electrònica, pop dadà, noise, free impro, veure pel·lícules rares, assistir a accions inaudites i altres gèneres nonològics.

La inauguració serà el dia 29 de novembre a les 21 h a la sala Llevant de la Biblioteca Nacional de Catalunya amb una jornada gratuïta on, entre d’altres, es realitzaran accions tan singulars com la interpretació d’una partitura experimental per a pianola, creada per l’artista alemanya Svantje Busshoff, i un grup de senyores, expertes teixidores, faran puntes de coixí sonoritzades. També es farà un col·loqui al voltant dels diversos formats d’àudio, suports i fons bibliogràfics, així com de la missió de les biblioteques en la gestió del patrimoni audiovisual, i l'espectacle 'Spoon River', a càrrec del saxofonista Ferran Besalduch i la soprano Ilona Schneider.

La segona jornada del festival es traslladarà al Convent de Sant Agustí l'1 de desembre on, a partir de les 19 h hi podrem veure una instal·lació interactiva cinètica de l'argentí Angel Di Stefano; el multiinstrumentisme festiu de Pep Pascual (Orquesta Souvenir); la electrònica lo-fi d'Agnes Pe i de Javier Piñango & Juan Antonio Nieto i una sessió del DJ Diego Armando.

La última jornada del festival, el 2 de desembre, està dividida amb dues sessions. La primera serà a la tarda al Pati Llimona, amb entrada lliure i a partir de les 16.30 h, amb una selecció de Cine No Lògic (arts de la llum emmarcada) i amb la parella formada per Florenci Salesas i Jesús Brotons, que musicaran el film '2001, una odissea a l'espai' amb diapositives d'època. A partir de les 21.30 el festival es despedirà a la sala BeGood amb els directes de vocaltrònica de That Crooner from Nowhere, l'electropunk dadà de Silnaye, el pop experimental de Guido Möbius, o l'electrònica de Debmaster.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà