Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival of Fools

  • Què fer
Tortell Poltrona
Foto: Festival of Fools BarcelonaTortell Poltrona
Publicitat

Time Out diu

Artistes internacionals del món del clown es reuneixen en cinc teatres de la ciutat del 2 de setembre al 2 d’octubre

Aquest mes Barcelona acull, per tercer any consecutiu, el Festival of Fools on alguns dels artistes més rellevants del món del pallasso es donen cita del 2 de setembre al 2 d’octubre. Enguany, es desenvolupa en quatre ateneus de la ciutat (Cercle de Gràcia, Lluïsos de Gràcia, Lluïsos d’Horta i el Foment Hortenc), juntament amb La Gleva Tetare i el Centre Cívic Drassanes, on es presenten en total catorze espectacles a preus populars.

El festival organitzat pel Nouveau Clown Institut –una xarxa de pallassos amb més de 4.000 membres que aposta per la renovació constant del gènere– proposa, a més, una sèrie d’activitats de la mà d’estrelles de l’ofici com Nola Rae, Fools Brothers, Tortell Poltrona, Jango Edward i Johnny Melville, entre molts d’altres. La programació es reparteix en quatre espectacles de sala, vuit gales d’artistes internacionals, dues classes magistral obertes, quatre cercaviles, un 'acting' de carrer i un programa paral·lel de cinema sobre el moviment Nouveau Clown. 

D’entre tota aquesta oferta en destaca la desfilada de l’exèrcit clown, cada dijous (del 8 al 29 de setembre) a partir de les 16 h amb sortida des dels diferents ateneus; els espectacles d’artistes convidats, els divendres (del 9 al 30 de setembre) a les 20 h als diferents espais del festival i, la mostra gratuïta de pel·lícules sobre el moviment Nouveau Clown, cada dilluns (del 5 al 26 de setembre) al Centre Cívic Drassanes. 

Podeu consultar tota la informació i comprar les entrades dels actes al seu web

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
festivaloffoolsbcn.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà