Fira de Nadal al Port Vell

Què fer, Mercats i fires
Barcelona mar Colom
Foto: Maria Dias

Time Out diu

Barcelona estrena nou mercat de Nadal davant del mar

El mar ja no només serà sinònim d’estiu, sinó també de Nadal i la Fira de Santa Llúcia ja no serà l’única que impregni Barcelona d'esperit nadalenc sinó que ara té competència, una digna contrincant. La capital catalana estrena el primer mercat de Nadal a Port Vell, que obrirà les seves portes al públic del 5 de desembre al 5 de gener a la Plaça del Portal de la Pau, davant del monument de Colom. 

La fira, que ocuparà una superfície de 5.000 m2, coincideix amb el 150 aniversari del Port de Barcelona, que aquest any commemora un segle i mig de l’inici del projecte de port modern. 

El mercat reunirà tota classe de parades, fetes de fusta i decorades amb garlandes seguint l’estil dels mercats tradicionals de Nadal, que oferiran decoració nadalenca, alimentació, artesania i regals. A més, també es podrà gaudir de zones gastronòmiques i un escenari on es desenvoluparà un programa d’entreteniment.

Però el Nadal no seria el mateix sense un arbre que tregui el singlot i com més gran millor. La fira presentarà un arbre de 31 metres d’alçada i amb una il·luminació de tecnologia LED. 

Fent companyia a l’avet, la façana de la seu del Port de Barcelona s’il·luminarà cada nit amb un espectacle que combina llum i música. A més, hi haurà un pessebre flotant ubicat a la làmina d’aigua davant de la Rambla de Mar, fet amb una estructura d’alumini i un fil lluminós que es podrà veure des de qualsevol perspectiva. També, els petits de la casa podran gaudir d’un carrusel clàssic.

NO T'HO PERDIS: MERCATS DE NADAL A BARCELONA

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers