Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FLIC Festival 2023

  • Què fer, Festivals
FLIC 11a edició
Tristan Perez-MartinFLIC 11a edició
Publicitat

Time Out diu

Un cap de setmana literatura infantil i juvenil amb xerrades, activitats i molta lectura

El mes de març començarà amb molta lectura i literatura, perquè el festival FLIC per a canalla i gent jove celebra la seva 13a edició els dies 11 i 12. El Disseny Hub de Barcelona s'omplirà, un cop més, d'activitats per a nens i nenes a partir de 6 anys i xerrades sobre literatura i creació. Però no només això: enguany, l'edició anirà al voltant de re(interpretar) el món per poder entendre'l i evolucionar cap endavant. De llegir i rellegir el passat i la tradició per poder viure i comprendre la contemporaneïtat que vivim. 

D'entre les activitats, durant el cap de setmana podreu acudir a les experiències literàries FLIC, on el festival ha fet una tria de 7 experiències diferents que conviden a dibuixar, llegir, fotografiar entre d'altres amb la selecció de llibres del FLIC Recomana. Algunes de les activitats són 'Bodegons literaris', on conviden a dibuixar els elements de llibres com 'Pinotxo' o 'Maneres de...', que anima a experimentar les millors maneres i posicions per llegir. 

Quins tallers es poden fer al FLIC 2023?

El festival també ofereix diversos tallers amb els il·lustradors de la selecció del FLIC Recomana. Es faran el dissabte 11 i els nens a partir de 8 anys podran fer un taller amb artistes com Carme Solé Vendrell (dissabte a les 11 h), dibuixant de llibres infantils com 'FAB, el monstre groc' i Concha Pasamar (dissabte a les 16 h), dibuixant de 'Romances de la Rata Sabia', d'entre d'altres. 

Contacontes al FLIC 2023

I per als que us agraden els contacontes, el FLIC ha organitzat l'espai de narració 'Hi havia una vegada...' durant tot el cap de setmana de festival. De la mà de Roser Ros i Blai Senabre, re(interpretareu) els contes que ja coneixeu com no se us havien presentat abans.

Horaris i entrades del FLIC 2023

El FLIC obrirà dissabte 11 i diumenge 12 de març de 10 a 20 h. Les entrades ja es poden reservar i van d'entre 3,5 € a 9 € segons l'activitat i l'edat. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
flicfestival.com/es/que-es-el-flic/
Adreça
Horaris
10 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà