Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FLIC Festival 2022

  • Què fer, Festivals
FLIC 11a edició
Tristan Perez-MartinFLIC 11a edició
Publicitat

Time Out diu

Quatre dies de literatura infantil i juvenil amb xerrades, activitats i molta lectura

Aquesta tardor torna el festival de literatura FLIC per a canalla i gent jove: la seva 12a edició es farà entre el 17 i el 20 de novembre al Disseny Hub de Barcelona, que s'omplirà d'activitats per a nens i nenes a partir de 6 anys i xerrades sobre literatura i creació. Però no només això: enguany, l'edició anirà al voltant del des(ordre): quina relació té com ordenem els nostres llibres amb les lectures que fem? Proposen experimentar sobre ordenar els llibres fora dels paràmetres establerts de posar-los segons autor, any, modalitat... i seguir els paràmetres d'històries que poden passar cada dia, sovint o un cop a la vida. 

D'entre les activitats, el FLIC ha triat 40 lectures per recomanar als participants que van enfocades al tema principal del festival de des(ordre) i seran la base de la programació de les diverses jornades. Durant els dies 17 i 18 es faran les xerrades per a docents, bibliotecaris i amants de la lectura amb la participació d'escriptors com Quim Carbó i Tina Vallès, entre d'altres. 

El cap de setmana del 19 i el 20 hi haurà un conjunt d'activitats familiars enfocades a nens a partir de 6 anys amb experiències literàries i tallers. Per exemple, l'espectacle concurs 'Veig veig show', en la que hauran d'encertar llibres a partir d'observació de pistes. També s'han programat experiències literàries amb un joc literari per a tota la família. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
flicfestival.com/es/
Adreça
Preu
Entrada general 20 €
Publicitat
També t'agradarà