Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FLIC Festival 2024

 • Què fer, Festivals
 1. Foto cedida per Flic festival: Espai 6 a 11 anys
  Foto cedida per Flic festival: Espai 6 a 11 anys
 2. FLIC 11a edició
  Tristan Perez-MartinFLIC 11a edició
 3. Foto cedida per Flic festival: Espai 6 a 11 anys
  Foto cedida per Flic festival: Espai 6 a 11 anys
Publicitat

Time Out diu

Un cap de setmana literatura infantil i juvenil amb xerrades, activitats i molta lectura

El mes de març començarà amb molta lectura i literatura, perquè el festival FLIC per a canalla i gent jove celebra la seva 14a edició els dies 16 i 17 de març. El Disseny Hub de Barcelona s'omplirà, de nou, d'activitats per a nens i nenes a partir de 6 anys i xerrades sobre literatura i creació. I no és l'única notícia: en aquesta edició de 2024 el Premi FLIC serà atorgat per un jurat mixt format per tres joves lectors i tres experts en literatura infantil i juvenil.

A més, dins de la seva edició familiar, el FLIC comptarà amb una programació molt completa dividida per edats, proporcionant així experiències per cada etapa i dinamitzada per mediadors que conduiran les activitats de cada espai.

Quins tallers es poden fer al FLIC 2024?

Pels petits dels 6 mesos a 5 anys, hi haurà quatre propostes de joc lliure, joc simbòlic amb llibres i l’espectacle de petit format, que té una vintena de peces orals cantades. Els nens d'entre 6 i 11 anys podran gaudir d'experiències literàries amb activitats com la il·lustració, creació, narració oral, lectura en veu alta, jocs i una biblioteca portàtil.

Un espai per a +12 anys

Com a novetat, els nens de més de 12 anys podran gaudir de diferents activitats a un espai sense adults ni germans que els supervisin. Això sí, aquest espai l'acompanyarà la il.lustradora i dissenyadora gràfica Belén Perera. Aquí podran dibuixar, escriure o pintar còmics i crear històries.

Les entrades ja es poden comprar i van de 3,5 € a 9 € segons l'activitat i l'edat. 

Escrit per
Clara Clemente

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
flicfestival.com/es/que-es-el-flic/
Adreça
Horaris
10 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà