Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Flors al Mercat

  • Què fer
Flors al Mercat
Foto: Flors al MercatFlors al Mercat
Publicitat

Time Out diu

El 13 i 14 d'abril el Mercat de les Flors acull la nova edició d'aquest festival de plantes, flors, tallers i artesania

La Plaça de Margarida Xirgu s'omplirà de flors els dies 13 i 14 d'abril en la nova edició de Flors al Mercat. Un esdeveniment on els productes 'plant-based' són protagonistes. Des de cosmètica passant per mobles ecològics i gastronomia, podreu gaudir d'aquest espai dedicat a les flors des de les 10 h fins a les 20 h, i l'entrada val 2 €.

Quins productes trobareu a Flors al Mercat? 

Ja hem dit que els protagonistes d'aquest festival són per excel·lència les flors i les plantes. Alguns dels expositors són els terraris dins un gerro de la Casa Pampa, peces úniques on dins un gerro hi ha tot un ecosistema amb aigua, llum i aire propis. Són tropicals, així que només els heu de regar dos cops l'any! 

També descobrireu una infinitud d'espècies florals, com les suculentes de col·lecció, que provenen de països com la Xina o Corea i que trobareu a l'espai de Succulovers. Les plantes medicinals també estaran presents durant aquests dies, i a més en forma d'infusió o medicines naturals amb Qiplant.

I si el que voleu és acomodar les vostres plantes de la millor manera possible, hi haurà els testos humanitzats de Tánata, que ofereixen gerres i recipients en forma de cos i amb ulls i 'potetes'.

A més d'aquests productes tan bonics podreu trobar cosmètica 'plant-based', mobles ecològics fets amb fibres vegetals, gastronomia i fins i tot joies produïdes a partir de fusta. Si en voleu conèixer més, podeu consultar la pàgina web del festival. 

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
florsalmercat.cat
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà