Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Flors al Mercat

  • Què fer
Flors al Mercat
Foto: FaM
Publicitat

Time Out diu

El 28 i 29 de maig el Mercat de les Flors acull la tercera edició de Flors al Mercat i s'omplirà de plantes, flors, tallers i artesania

La plaça de Margarida Xirgu es torna a omplir de flors els dies 28 i 29 de maig en la tercera edició del Flors al Mercat. L'objectiu d'aquest any és crear un espai d'aprenentatge al voltant del món de les plantes, per això, el festival aplegarà floristes, artesans, activitats gratuïtes i tallers per a diverses edats. També s'hi presentaran projectes gastronòmics locals 'plant-based'. L'entrada té un cost de 2 euros i permetrà gaudir d'activitats gratuïtes i tallers amb inscripció prèvia.

Algunes de les activitats organitzades són l'intercanvi d'esqueixos, plantes i llavors amb altres participants. Hi haurà un espai per plantar tota mena de flors i també compta amb una zona d'activitats per als més petits en col·laboració amb Educambient. Finalment, hi haurà plantades d'Eskocells, un grup que intenta omplir de plantes els espais públics per enverdir l'entorn.  

A banda de les activitats i tallers, Flors al Mercat reuneix floristes i creadors artesanals per omplir el festival de cosmètica vegana, joieria inspirada en la natura i ceramistes, entre d'altres. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
florsalmercat.cat
Adreça
Preu
2 €
Publicitat
També t'agradarà