Flors al Mercat

Què fer
Flors al Mercat
Foto: Mireia Rodriguez

Time Out diu

El 12 i 13 de juny el Mercat de les Flors acull la segona edició de Flors al Mercat i s'omplirà de plantes, flors, tallers i artesania

Després d'un any en blanc, la plaça de Margarida Xirgú es tornarà a omplir de flors els dies 12 i 13 de juny en la segona edició del Flors al Mercat. El mercat segueix amb la mateixa filosofia amb la qual va néixer, fer créixer la cultura de la flor a la ciutat, cultivant i mantenint una plataforma popular i divertida on comprar tota mena de flors i plantes, i a més, parlar i aprendre d’iniciatives de sostenibilitat urbana a través de diferents activitats per a tots els públics.

Hi participen floristeries, artesans de la botànica i les flors, projectes de gastronomia 100% 'plant-based' així com iniciatives que treballen perquè Barcelona sigui cada dia més verda i sostenible.  

Entre els participants ja confirmats trobem les divertides Kokedamus, Marea Verde, Casa Pampa, Venturanza, les plantes de l'aire d'Àrbora i les creacions de KOS Flowers & Deco. 

Pel que fa a l'artesania botànica, podreu comprar els sabons sòlids i naturals de Palombella i SAB.Solids, la joieria inspirada en la natura de Flora in Paradise, els terraris de Nyàs els testos i altres creacions de Weekend Designers i els gerros de ceràmica de Vulca by Agus Garrigou.  

 

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://florsalmercat.cat
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers