Flors al Mercat

Què fer Gratis
Flors al Mercat
1/2
Flors al Mercat
Flors al Mercat
2/2
Flors al Mercat

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La Plaça de Margarida Xirgú s'omplirà de flors el proper 19 de maig de 10 a 20 h en aquest 'Flors al Mercat', primera edició d'un mercat que vol fer créixer la cultura de la flor a la ciutat, cultivant i mantenint una plataforma popular, divertida i desenfadada on comprar tot tipus de flors i plantes, i a més, parlar i aprendre d’iniciatives de sostenibilitat urbana a través de diferents activitats per a tot tipus de públics.

Destaquen floristeries com la especialista en roses Au nome de la rose; el treball artesà, fet a mà i a mida de Lilart flors; Florster que porten rams en bicicleta i amb vídeo de l'entrega inclós o MayFlower i el seu art floral. Els encarregats de seleccionar projectes d'artesans que s'inspiren en el món de les flors, les plantes o la botànica serà la gent del Festivalet, i hi trobarem, entre d'altres, la cosmètica natural de proximitat de Mamita Botanical o els testos de cerámica amb personalitat de Pompilio Plants. Hi haurà també tallers per recuperar tècniques manuals tradicionals del passat i posar-les al dia. Per acompanyar totes aquestes propostes podrem sentir també jazz en directe amb Diorama Jazzband a l'hora del vermut, i gaudir d'una interessant oferta gastronòmica tant de vermut i aperitiu, com de brunch i esmorzar internacional.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies